El Madrid no perdona

Goleja el Deportivo amb gols de Bale, Casemiro i Kroos en una nit nefasta per als locals || Andone va fallar un penal i Sergio Ramos va acabar expulsat

El Madrid va iniciar la defensa del títol amb una golejada (0-3) a Riazor, on va tenir l’encert que li va faltar al rival, negat a la seua àrea i a la visitant, en què no va marcar ni de penal. El Dépor, que va ser acomiadat amb aplaudiments per la seua entrega, va poder marcar dos gols en 10 minuts, però va ser el Madrid el que els hi va endossar abans del descans. A la segona meitat, Ramos, que va acabar expulsat, va treure una rematada sota pals i Kroos va tancar la golejada abans que el travesser repel·lís un tret de Guilherme i Andone fallés des dels 11 metres. Andone, que havia tingut dificultats tota la setmana, no es va ressentir a la gespa, va fer anar de corcoll Carvajal i Ramos i va tenir dos gols als minuts inicials, però es va estavellar amb Navas. El Dépor va perdonar aquestes dos ocasions i una altra de Bakkali en un córner que va executar Fede Cartabia abans d’arribar al minut 10. Va insistir al quart d’hora amb un xut de Guilherme des de la frontal. El Dépor s’ho va creure i el Madrid s’ho va cobrar. Quan semblava que els locals eren a prop de l’1-0, va arribar el 0-1. Modric va disparar des de fora de l’àrea, Rubén Martínez no va blocar i Benzema va recollir el rebuig per convertir en una passada un intent de rematada i donar el gol a Bale (0-1). Va ser una gerra d’aigua freda per als deportivistes a un estiu en què Mel ha insistit en el seu desig de reforçar la porteria, ara en mans del tercer porter del curs passat. El Madrid va percebre els dubtes del rival, Marcelo es va emportar a l’àrea Juanfran, que no es va atrevir a entrar-li, i va filtrar una assistència perquè Casemiro sols hagués d’empènyer-la. Mitja hora i 0-2. Les revolucions van pujar en el segon acte amb una manotada de Ramos a Schär, amb groga per als dos. Passat el rampell, Ramos va evitar que els locals es fiquessin al partit als 59 minuts al treure sota pals un cop de cap d’Andone que es colava a la meta, i poc després Kroos va dissipar dubtes amb el 0-3. Tot li sortia de cara al Madrid i no al Dépor, que ni tan sols va marcar des dels onze metres i no va poder fer més que conformar-se a evitar una golejada en una nit d’escassa fortuna davant d’un rival que suma cinc triomfs seguits a Riazor.

Derrota a casa del Nàstic i victòria del Rayo a OviedoEl Nàstic de Tarragona va estrenar la temporada amb una derrota per la mínima (0-1) a casa davant l’Almeria, que va sumar els primers tres punts. El gol dels andalusos va ser obra de Caballero. Per la seua part, el Rayo Vallecano es va imposar per 2-3 al camp de l’Oviedo. Berjón va avançar els asturians, però els madrilenys van marcar tres gols consecutius abans que l’Oviedo retallés diferències. Finalment, Granada i Albacete van firmar un empat sense gols (0-0) .