FUTBOL PRETEMPORADA

L'EFAC supera l'Alcarràs

Els d’Almacelles van remuntar a la segona part el gol de l’equip visitant amb el qual s’havia arribat al descans (0-1) || Òscar Canadell va firmar un doblet

Un futbolista de l’Alcarràs controla la pilota davant de dos rivals.

Un futbolista de l’Alcarràs controla la pilota davant de dos rivals.ÒSCAR MIRÓN

L’EFAC va derrotar aquest dimecres per 3-1 l’Alcarràs en un nou amistós de pretemporada, en el qual els de Pablo Petreñas van haver de remuntar a la segona part el gol inicial de l’Alcarràs. L’EFAC va saltar al terreny de joc amb molts canvis a l’equip, ja que el tècnic volia assajar coses noves en el seu sistema.

L’equip local va topar amb un Alcarràs molt seriós en defensa, que no deixava espais als d’Almacelles i que, a més, es va avançar en el marcador en l’única ocasió clara de què va disposar. Joel Castillo va marcar el 0-1 en el minut 30 i amb aquest resultat es va arribar al descans.

A la segona meitat, i amb l’equip local totalment renovat, l’EFAC va aconseguir el control del partit. El gol de l’empat (1-1) el va firmar Òscar Canadell en el minut 65 i, cinc minuts més tard, en una jugada desafortunada, l’Alcarràs va marcar en pròpia porta. El gol que sentenciava el partit el va tornar a marcar Òscar Canadell, ja al minut 85, per establir el definitiu 3-1.

D’altra banda, el Mollerussa va derrotar per 4-1 l’Alcoletge. Raya, que va acabar lesionat, Dani (2) i Morad, van marcar pel Mollerussa i Galiano ho va fer per l’Alcoletge.