SEGRE

NATACIÓ

La lleidatana Cristina García debuta en el Mundial júnior

Va ser la 26 en les sèries de 100 esquena i no va accedir a semifinals

Cristina García.

Cristina García.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La lleidatana Cristina García, nadadora del CN Lleida, va debutar aquest dimecresen el Mundial júnior d’Indianapolis (EUA) competint en les sèries eliminatòries dels 100 esquena, en les quals va aconseguir fer el vint-i-sisè millor temps (1:04.23). Aquest registre va deixar la lleidatana fora dels setze primers llocs, que donaven accés a les semifinals, que es disputaven la matinada passada.

L’últim lloc el va aconseguir la nadadora hongaresa Laura Ilyes, amb un crono d’1:02.86. El millor temps de les cinquanta-dos participants a les eliminatòries va ser per a la nord-americana Regan Smith (59.52), seguida de la canadenca Taylor Ruck (59.64) i la japonesa Natsumi Sakai (1:00.11). Per la seua banda, l’altra representant de la selecció espanyola, Claudia Espinosa, va acabar al lloc 30 (1:05.25).

A pesar de no aconseguir la classificació per a les semifinals, la participació en els Mundials d’Indianapolis és un premi per a Cristina García, després de protagonitzar una gran temporada. La nadadora del CN Lleida tornarà a la competició mundialista demà, a la prova dels 200 esquena, en què participarà a la cinquena sèrie de les sis programades.

En aquest cas, seran les vuit millors classificades les que accediran directament a la final de la distància i Cristina García compartirà sèrie classificatòria amb la seua companya a la selecció espanyola Claudia Espinosa.

tracking