CICLISME COMPETICIÓ

Álvaro Rico i Eva Elbaile, guanyadors a Almenar de la Gran Fons Ponent

Moment de la sortida de la Gran Fons Ponent, disputada ahir a Almenar.

Moment de la sortida de la Gran Fons Ponent, disputada ahir a Almenar.ITER5

Organitzada pel Club Esportiu Bikes Ponent i amb la participació de 150 ciclistes, es va celebrar ahir a Almenar la tercera edició de la Gran Fons Ponent, una prova amb dos distàncies diferents, 118 i 65 quilòmetres, i que va tenir com guanyadors a Álvaro Rico i Eva Elbaile.

La prova més exigent, de 118 quilòmetres i uns 2.900 metres de desnivell positiu, amb sortida i arribada a Almenar, va tenir com a guanyador Álvaro Rico (Sprint Bike Tremp), que va invertir un temps de 4 hores, 42 minuts i 35 segons. La segona posició va ser per a Maitri Martínez, del Team Zazurca, amb 4.49:51, mentre que va completar el podi Andrés Zapater, del CC Saidí, amb un temps de 4.53:28. En dones, l’única inscrita a la prova llarga i, per tant, la guanyadora, va ser Eva Elbaile, de l’Scott Concept Store-Autogoya.

Pel que fa a la distància curta, de 65 quilòmetres i 1.400 metres de desnivell positiu, el triomf va correspondre a Beni Montero (Bike Girona), amb 2.48:26, completant el podi Carlos Pardo (Time Power Bike Cycling), amb 2.52:08, i Carles Sauret (Wala), amb 2.53:29.

En la categoria femenina, la victòria se la va adjudicar Esperança Ortuño (CC Balaguer), amb 3.55:30, seguida de Raquel Gómez (CC Esprint Bike), amb 4.01:46, i de Verónica Vázquez (CC Trail Tarraco), amb un temps de 4.10:29.