FUTBOL MUNDIAL 2018

Golejada de camí al Mundial

La selecció passa per sobre de la feble Liechtenstein i és a una victòria de certificar la seua presència a Rússia || Morata i Aspas van marcar per partida doble en un partit sentenciat al descans

Isco i Morata celebren el tercer gol de la selecció espanyola davant la feble Liechtenstein.EFE

La selecció va firmar ahir a Vaduz una golejada d’escàndol davant de Liechtenstein (0-8), en un partit sense exigència per als de Lopetegui, que ja van encarrilar en els primers compassos i van segellar així virtualment el pas cap al Mundial 2018. No s’havia complert el minut 3 i va marcar la selecció amb una falta lateral que va rematar de cap a plaer Ramos. El domini va ser absolut, només va existir un equip sobre la gespa i la unió de jugadors com Thiago, Iniesta, Isco i Silva va convidar a la diversió. El porter Jehle va ser capaç de firmar dos estirades calcades però també va cometre una espifiada monumental. Va encaixar el segon gol al quart d’hora en un altre cop de cap, de Morata. I un minut després es va fer un embolic amb la pilota als peus, que Morata va regalar a Isco per fer el tercer.

El monòleg espanyol era aclaparador. Liechtenstein no va trobar la manera de defensar-se. Ni parlar de l’opció d’atacar. Només va disposar d’una ocasió per una relliscada de De Gea. Els defenses espanyols s’avorrien tant que Ramos es va incorporar a l’atac i fins i tot Piqué es va quedar per moments de davanter centre buscant el gol, que va arribar de nou amb el segell de Silva amb una falta. Morata va ser a totes les jugades d’atac.

Va rematar al travesser al cinquè gol, que va marcar Aspas aprofitant el rebuig del porter; i va firmar el sisè a plaer en la devolució del favor de Iago, amb una bonica passada a l’espai. La mobilitat ofensiva espanyola mai va poder ser frenada pel rival. No va rendir-se Liechtenstein, que va lluitar amb honra fins al final. Jehle va aturar algun intent més de Morata però res va poder fer davant del segon d’Aspas. Al temps de prolongació va arribar el 0-8, obra de Göppel en pròpia porta després d’una centrada de Deulofeu per liquidar el monòleg.