SEGRE

ATLETISME CARRERES POPULARS

La Cursa Nosaltres També Podem es posa en marxa amb un clínic

Amb Jackson Quiñónez i Elian Périz

Alguns dels atletes que van participar ahir en el clínic, amb Quiñónez i Périz.

Alguns dels atletes que van participar ahir en el clínic, amb Quiñónez i Périz.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La IV Cursa Nosaltres També Podem, que organitza la Fundació ASPROS, va fer ahir el primer pas amb la celebració d’un clínic al Parc de l’Aigua, a càrrec de l’olímpic Jackson Quiñónez i de l’atleta oscenca Elian Périz. La carrera tindrà lloc el proper dia 17 en aquest mateix escenari i s’hi espera, en les diferents propostes, la participació d’entre 500 i 600 atletes.

Enric Herrera, director executiu de la Fundació ASPROS, explicava que la idea de fer per primera vegada un clínic previ a la carrera va ser de Jackson Quiñónez. “Aquest any col·labora amb nosaltres i ens va proposar fer una jornada per ensenyar els participants a escalfar-se, fer estiraments, etc, i que alhora servís per fomentar la participació”. La cita va reunir una trentena de participants.

La quarta edició de la carrera serà el dia 17 i l’organització espera superar els 500 atletes

Herrera va explicar que, en aquesta quarta edició, la carrera es trasllada al Parc de l’Aigua coincidint amb el 55 aniversari de la Fundació ASPROS. “Fins ara la jornada es feia a les instal·lacions de les Basses, però amb motiu de l’aniversari hem volgut atansar-la a Lleida ciutat. Volem que sigui una jornada lúdica i familiar, de forma que a banda de la cursa i una caminada hi haurà també carreres infantils i es col·locaran inflables perquè gaudeixin els més petits”, va afegir.

La prova té també un vessant solidari i en aquesta edició compta amb el patrocini de Bon Preu-Esclat. Quant al clínic d’ahir, també va comptar amb la col·laboració de Vithas Salut Sport.

Els atletes que s’inscriguin a la cursa poden elegir entre dos recorreguts, de cinc i deu quilòmetres, i també hi ha l’opció de fer una caminada de cinc quilòmetres.

tracking