SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

“Tenim un gran equip”

Valverde resta importància a la falta de reforços de darrera hora i creu que amb la plantilla que té pot aspirar “a tot” || Rep avui l’Espanyol (20.45 hores) amb ganes de mantenir-se invicte

Sánchez Flores i Valverde van recuperar la tradició de fotografiar-se junts abans del derbi.

Sánchez Flores i Valverde van recuperar la tradició de fotografiar-se junts abans del derbi.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona rep avui l’RCD Espanyol al Camp Nou (20.45 h/Movistar Partidazo) en un derbi que arriba molt aviat i just després de la primera aturada internacional de la temporada.

L’equip d’Ernesto Valverde, que acumula dos victòries de dos possibles, vol prolongar la seua ratxa davant d’un Espanyol que només ha estat capaç de sumar un punt en dos jornades.

El president de LaLiga desmenteix Figueras, que va dir que el Barça podria elegir on jugar

Ernesto Valverde no es va lamentar per la falta de reforços al tancament del mercat i veu la plantilla capaç d’aspirar a tot. “Ara l’equip que tenim és el millor del món perquè és amb el que hem de tirar endavant i perquè jo valoro el que tenim, grans jugadors. Tenim un gran equip i lluitarem per tot. Tinc una plantilla extraordinària. Aquí hi ha una tendència a elogiar més el que és dels altres que el que és nostre. Competirem per tot”, va assegurar.

Va afirmar que no creu que l’aturada pugui perjudicar l’equip en aquest inici de temporada. “D’una banda sí que ajuda (l’aturada), perquè un derbi té un element de motivació que ens ve bé. Sabem la dificultat que té el partit, valorem el rival i sabem que l’Espanyol juga fort aquest tipus de partits. El partit arriba molt aviat però amb aquestes característiques és bo per a nosaltres”, va comentar.

Per la seua part, Quique Sánchez Flores, entrenador de l’Espanyol, va demanar intensitat als seus jugadors. “No concebo un partit sense intensitat. L’esport no és només talent, qualitat o organització. La intensitat es mesura per ganes i en un derbi encara n’hi haurà més”, va destacar.

tracking