SEGRE

TENIS COMPETICIÓ

Nadal diu que el referèndum seria com “saltar-se un semàfor en roig”

Rafa Nadal, durant el partit que va jugar amb Del Potro.

Rafa Nadal, durant el partit que va jugar amb Del Potro.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Rafa Nadal creu que el referèndum d’independència de l’1 d’octubre “no s’hauria de produir perquè, des del meu punt de vista, cadascú ha de respectar les lleis”, i ho va comparar amb saltar-se un semàfor en roig.

“Jo no em puc saltar un semàfor en roig perquè no em sembli correcte aquell semàfor.” Rafa Nadal, número u del món, va fer aquestes declaracions en una entrevista concedida a Nova York al diari El Mundo i ahir les va ratificar a l’arribar a l’aeroport de Son San Joan, a Palma. Nadal va reiterar la seua postura.

“No veig Espanya sense Catalunya, almenys no m’agradaria veure-la. Entenc que junts som millors i més forts, no per separat, i tant de bo que així puguem seguir per sempre”, va explicar Nadal.

“Evidentment, hi ha una situació límit i les coses s’han d’arreglar, i crec que s’ha de posar de les dos parts per arreglar-se”, va afegir el campió de setze de grans.

“Un no ha de prendre decisions unilaterals i des de l’altra banda hem de fer sentir a Catalunya que realment els estimem i que volem que siguin part del que són, que és Espanya”, va afegir. En aquesta entrevista, el tenista mostra el seu desig que “tant de bo se solucioni i que puguem viure molts anys com un país”.

tracking