SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Inicien el Johan Cruyff

El Barça posa la primera pedra a l’estadi que portarà el nom del mític entrenador i futbolista || Costarà 12 milions d’euros i hi cabran 6.000 espectadors

Imatge virtual de com serà l’estadi Johan Cruyff, on jugaran el Barça B i l’equip femení.

Imatge virtual de com serà l’estadi Johan Cruyff, on jugaran el Barça B i l’equip femení.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, membres de la junta i jugadors de diferents categories del club, Andrés Iniesta i Gerard Deulofeu entre ells, van participar ahir amb la família Cruyff en un simbòlic acte en el qual es va posar la primera pedra per a la construcció de l’estadi Johan Cruyff, un projecte que el club preveu acabar a finals de l’any 2018.

L’acte es va celebrar al descampat on s’aixecarà l’estadi, que comptarà amb una capacitat per a 6.000 espectadors i un cost de 12 milions d’euros, i amb això l’entitat blaugrana va donar el tret de sortida a la construcció d’un espai que, segons Bartomeu, serà “la joia” de la Ciutat Esportiva.

“És un somni col·lectiu. Vull agrair als presidents anteriors: al president Núñez, per haver comprat aquests terrenys; al president Gaspart, per ser el que va posar la primera pedra de la Ciutat Esportiva; a Joan Laporta, per inaugurar la Ciutat Esportiva, i també a Sandro Rosell, per haver donat l’impuls final a l’edifici de la Masia”, va dir Bartomeu.

El màxim mandatari va fer aquestes declaracions en un acte institucional en el qual es va unir el futur del Barcelona, amb la presència de jugadors del Barcelona B i de les categories inferiors, i el present, amb l’assistència dels jugadors del primer equip Gerard Deulofeu i Andrés Iniesta, així com les jugadores del conjunt femení Laura Ràfols i Marta Unzué.

S’hi va sumar una representació de la família de l’exjugador i exentrenador blaugrana Johan Cruyff amb la seua esposa, Danny, i la seua filla Susila al capdavant. Entre els assistents a l’acte, es trobaven exjugadors del Dream Team que va entrenar Cruyff, com José María Bakero, Guillermo Amor i Hristo Stóitxkov.

Al llarg de la presentació, tots ells van omplir d’objectes una caixa de plàstic que, de manera simbòlica, es va convertir en la primera pedra de l’estadi on jugarà el filial blaugrana i l’equip femení. Iniesta, que es va abraçar amb el president abans de l’acte, va deixar una altra imatge simbòlica de tranquil·litat després dels desacords que les dos parts han tingut sobre la renovació.

Imatge virtual de com serà l’estadi Johan Cruyff, on jugaran el Barça B i l’equip femení.

Imatge virtual de com serà l’estadi Johan Cruyff, on jugaran el Barça B i l’equip femení.FCB

tracking