SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida s'examina a Palma

Gerard Albadalejo, ahir al Camp d’Esports.

Gerard Albadalejo, ahir al Camp d’Esports.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu s’examina avui a Palma davant de l’Atlètic Balears (Son Malferit, 12.00) en un bon test, al tractar-se d’un rival directe, per mesurar el bon moment de l’equip blau, que es manté invicte després de les quatre primeres jornades de Lliga, imbatibilitat que inclou les dos eliminatòries de Copa del Rei que ha disputat.

L’equip de Gerard Albadalejo s’ha enfrontat fins ara a equips que actualment ocupen la zona baixa de la classificació (Santa Eulària, Saragossa B i Peralada estan classificats entre les quatre últimes posicions), a més del Badalona, que és dotzè. Per això, el duel davant de l’Atlètic Balears, que és sisè a només un punt dels lleidatans, és una bona prova de foc, no tant pel resultat per si mateix, sinó per com respongui l’equip, que fins al moment transmet molt bones sensacions.

Paradoxalment, malgrat que el camp de Son Malferit és complicat per als equips visitants, l’Atlètic Balears no ha aconseguit encara guanyar aquesta temporada ja que va perdre davant del Vila-real B i va empatar amb el Mallorca, dos rivals això sí potents, ja que són tercer i segon, respectivament, a la classificació. Al contrari, on no ha fallat el rival d’avui del Lleida és fora de casa, ja que ha guanyat els dos partits que ha disputat. D’aquí ve que el tècnic madrileny de l’Atlètic Balears, Armando de la Morena, hagi comentat que “a veure si a la tercera va la vençuda” davant d’un Lleida que va elogiar: “Serà un partit complicat, vénen invictes, i sense anar més lluny, han eliminat el Mallorca a la Copa del Rei.”

Al Lleida regna l’optimisme després del bon inici, però també s’apel·la a la prudència i a seguir treballant amb humilitat, com va recordar aquest divendres Gerard Albadalejo en la seua compareixença davant els mitjans.

Amb l’única baixa del lesionat Noel Carbonell, la llista de convocats la formen disset jugadors (ha descartat una plaça voluntàriament Albadalejo). Han quedat fora de la convocatòria, doncs, Joel Huertas, Adrià Gené i Bojan Radulovic. Per part de l’Atlètic Balears hi ha tres baixes per lesió (Uche, Delgado i Sergio) i l’entrenador està sancionat.

Tres victòries en 15 visites de lliga a l’Atlètic Balears El Lleida visita un camp històricament poc propici per als seus interessos, ja que d’un total de quinze partits disputats en visites de lliga a l’Atlètic Balears, només en tres els punts se’n van anar a la capital del Segrià. L’última, i la més sonada pel resultat, va ser la que es va aconseguir la temporada 2015-16, en la qual els blaus, dirigits per Idiakez, van golejar 0-6, amb hat-trick de Carlos Rodríguez. Les dos victòries anteriors van ser a la temporada 2008-09 per 0-3 i a la 2011-12 per 0-1, amb un gol de l’actual segon entrenador, David Giménez. Les altres dotze visites als blanc-i-blaus es van saldar amb empat en tres ocasions i amb derrota en nou, la primera de les quals en el primer precedent històric entre els dos, la temporada 1943-44, quan el Lleida va perdre per 2-0. D’altra banda, és la tercera vegada que els blaus juguen a Son Malferit. Anteriorment, van jugar quatre vegades a Son Canals (1942-60), vuit a l’Estadi Balear (1960-13) i una a Magaluf.

tracking