SEGRE

FUTBOL PRIMERA CATALANA

Triple incorporació de l’Alpicat, que avui visita el Sant Ildefons

Serrano, Benseny i Traguany posen amb la nova samarreta.

Serrano, Benseny i Traguany posen amb la nova samarreta.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Alpicat va tancar els fitxatges de Juanjo Serrano, Marc Benseny i David Traguany, tots procedents de les categories inferiors del Lleida Esportiu, per provar de fer un salt de qualitat a la plantilla. Benseny i Serrano ja van jugar a Primera Catalana la temporada passada a les files del filial blau, mentre que Traguany va aconseguir l’ascens a Divisió d’Honor amb el Juvenil A. Els tres futbolistes es van posar divendres a les ordres de Jordi López Mena, que compta amb ells de cara al partit d’avui (17.00) al difícil camp del Sant Ildefons, on l’equip lleidatà buscarà continuar invicte després d’aconseguir 4 punts en els dos primers partits de la temporada.

Amb els mateixos punts al caseller afronta l’EFAC el partit a casa (18.00) davant del San Cristóbal, un dels equips forts de la categoria. D’altra banda, el Balaguer rep, a les 17.00, el Martinenc, amb la necessitat de sumar els primers tres punts al no passar de l’empat amb l’EFAC i perdre davant del Borges.

A la mateixa hora, precisament el Borges rep l’Igualada, en el primer encontre a casa aquesta temporada, debut il·lusionant després de vèncer el Balaguer la setmana passada. Finalment, el Lleida B visita a les 16.30 el camp del Valls.

tracking