SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

“Toca fer canvis”

Valverde anuncia modificacions a l’onze inicial per rebre avui l’Eibar || Va negar que Dembélé arrossegués molèsties abans del partit davant del Getafe

Dembélé va ser traslladat en cadira de rodes a l’avió que el portava a Hèlsinki per ser operat.

Dembélé va ser traslladat en cadira de rodes a l’avió que el portava a Hèlsinki per ser operat.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cobert el primer mes de competició, Ernesto Valverde farà les primeres rotacions de la temporada per rebre aquesta nit al Camp Nou (22.00/Movistar Partidazo) l’Eibar, amb l’objectiu de seguir amb el ple de victòries. L’exigència del calendari i la lesió de Dembélé obliguen el tècnic a introduir els primers retocs en un onze que amb prou feines ha tingut modificacions. Sense especificar quants ni qui, Valverde no té clar que és hora de donar l’alternativa a la segona unitat de la plantilla. “Tots són necessaris, l’altre dia van marcar dos jugadors que van entrar des de la banqueta”, va remarcar el tècnic, que té plena confiança en la plantilla. “Fins ara he cregut convenient no fer gaires canvis. Teníem quatre dies de marge, però ara tenim menys temps. És veritat que hi haurà canvis demà –avui–, però canviar per mantenir l’estil i el ritme. No pots fer amb onze tota la temporada”, va dir el Txingurri.

Després de la convocatòria facilitada ahir ja es va revelar algun dels canvis, ja que Samuel Umtiti va quedar fora, igual que Alcácer, André Gomes i Arda Turan, mentre que tornen Digne, Vermaelen i Aleix Vidal.

Un altre dels temes que no va defugir va ser la lesió de Dembélé, que va deslligar totalment de l’estat del terreny de joc. Sí que va matisar que la lesió es va produir per “un gest agressiu” que el jugador podia haver evitat “amb més experiència”. A més, va negar que el gal tingués molèsties al bíceps femoral abans del matx. “Quan un jugador està estirant s’està tocant el bessó, el genoll o el que sigui, no se li ha de donar més voltes. Dembélé és un jugador molt jove que mai ha tingut un problema muscular, no sap reconèixer els gestos per pal·liar això. A mi m’ha passat amb un cop de taló trencar-me, entra dins de la probabilitat que succeeixi. Un jugador amb més experiència no hauria fet aquest gest i segurament no s’hauria lesionat”, va explicar.

Sobre els possibles substituts del francès, Valverde va destacar Deulofeu per sobre de la resta, però va reconèixer que existeixen altres opcions. “Hi ha diversos jugadors que poden jugar en aquesta posició. Deulofeu, Aleix Vidal... Denis ha jugat a l’esquerra, André (Gomes). Buscarem alternatives per poder jugar amb onze si pot ser –va fer broma–. Prefereixo centrar-me en el meu equip però sempre estem mirant de reüll cap a baix, cap al B”, va afegir el tècnic.

tracking