Els blanc-i-blaus celebren un dels quatre gols d’ahir.

Els blanc-i-blaus celebren un dels quatre gols d’ahir.EFE

L’Espanyol va aprofitar la visita del Deportivo per firmar la victòria més plàcida en el que va de temporada, la segona en una setmana que li permet allunyar-se dels llocs de risc i l’atansa a la zona europea. Els gols de Leo Baptistao i d’Alejandro Arribas en pròpia porta van decantar a la primera meitat un partit controlat en l’arrancada pels de Quique Sánchez Flores, infligint als corunyesos la quarta derrota en sis jornades de Lliga, una cosa que els manté antepenúltims, en zona de descens.

Malgrat no dominar la possessió i patir durant part del duel, el conjunt periquito es va avançar en els primers minuts amb un bon cop de cap de Leo i va duplicar l’avantatge en un córner que Arribas va introduir a la seua porteria.

Els de Quique Sánchez Flores han encadenat dos victòries i un empat en només set dies

Després, un doblet de Gerard Moreno en els pitjors moments dels blanc-i-blaus va portar la tranquil·litat a les grades de l’RCDE Stadium.

Per la seua part, el Deportivo va tornar a acusar un mal començament de matx, una cosa freqüent durant aquesta temporada, i no va ser capaç de revertir la situació amb la seua notable millora sobre la gespa després del pas del temps, principalment al començament d’una segona meitat en la qual va retallar amb el gol del costa-riqueny Celso Borges i en la qual va sotjar l’àrea defensada per Pau López. Tanmateix, un error defensiu va frenar en sec la reacció deportivista quan Arribas va cometre un penal que Gerard Moreno va transformar abans de tancar del marcador amb el definitiu 4-1.