SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida es concentrarà de camí a Ontinyent

Divendres, a Énguera (València), on el Porto té la seua escola a Espanya

El Porto organitza un campus en aquests camps de la localitat d’Énguera, on s’entrenarà el Lleida.

El Porto organitza un campus en aquests camps de la localitat d’Énguera, on s’entrenarà el Lleida.DRAGON FORCE PORTO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plantilla del Lleida Esportiu es concentrarà de camí a Ontinyent per preparar, ja en terres valencianes, el partit d’aquest dissabte, a les 18.00 hores, a El Clariano. L’equip de Gerard Albadalejo té previst sortir a primera hora de divendres (encara que s’ha estudiat fer-ho dijous a la tarda) amb destinació a Ontinyent i pernoctar al Portal del Caroig, un complex hoteler que es troba al costat del Centre d’Excel·lència Esportiva Soccer Inter-Action, seu de l’escola a Espanya del Porto, el club més premiat de Portugal, juntament amb el Benfica, i en el primer equip del qual juga l’exmadridista Iker Casillas.

És un centre esportiu amb dos camps per entrenar-se, gimnàs, hotel, clínica i sala de fisioteràpia

L’esmentat complex hoteler i els camps de futbol on hi ha l’escola del Porto es troben a la localitat valenciana d’Énguera, a uns cinquanta quilòmetres d’Ontinyent.

La intenció del club i de l’staff tècnic és aïllar la plantilla i fer pinya després de patir la primera derrota diumenge passat a casa davant del Saguntí, sobretot arran de la polèmica extraesportiva a causa de la prohibició per part de la Federació Espanyola de vestir la samarreta de la senyera. Els jugadors del Lleida, després del dinar a l’hotel i la corresponent migdiada, s’entrenarien a les instal·lacions contigües cap a les 17.00 hores de divendres.

Aquest centre esportiu d’excel·lència, on s’exercitarà l’equip lleidatà, reuneix grans condicions de treball per a esportistes i entrenadors, i posseeix, entre altres coses, dos camps d’entrenament homologats per la FIFA, gimnàs, piscina, hotel, clínica i sala de fisioteràpia, tot amb privacitat i qualitat.

Esteve parlarà de la senyera amb l’RFEF aprofitant el sorteig El president del Lleida Esportiu, Albert Esteve, assistirà dijous al sorteig de la Copa del Rei a la seu de la Reial Federació Espanyola de Futbol a Las Rozas (Madrid) i aprofitarà per tractar l’assumpte de la samarreta de la senyera després de la prohibició, diumenge passat, de portar-la davant del Saguntí. A més d’enviar avui un escrit per part del departament jurídic del club lleidatà, després del previ assessorament de la Federació Catalana, Albert Esteve té la intenció de fer arribar a l’estament federatiu la seua queixa per no haver pogut lluir l’equip la samarreta quadribarrada, a banda de sol·licitar que puguin portar-la en encontres puntuals aquesta temporada.

tracking