SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Nou espònsor per al Lleida a partir de la Copa

S’‘estrenarà’ davant del Primera que toqui i l’acord és per dos temporades

El Lleida Esportiu va començar a crear ambient de Copa ahir amb els cartells publicats en xarxes socials.

El Lleida Esportiu va començar a crear ambient de Copa ahir amb els cartells publicats en xarxes socials.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu ha tancat un acord amb un nou patrocinador, que formarà part del grup de principals espònsors del club però no figurarà a l’equipació i que s’estrenarà amb motiu de la visita de l’equip de Primera divisió que toqui avui al sorteig de la Copa del Rei. L’acord seria per aquesta i una altra temporada.

El president del Lleida, Albert Esteve, ha portat personalment les negociacions a Madrid amb aquesta firma que, segons ha pogut saber aquest diari, estaria relacionada amb el sector de l’automoció, sigui a través de la firma a Espanya o bé de la filial a l’estranger.

Els dos grans són, lògicament, els preferits, a més d’Atlètic i Sevilla

La quantitat de diners que rebrà el club lleidatà per aquest patrocini no ha transcendit, encara que s’inscriuria dins dels patrocinadors més importants que té actualment l’entitat, com Ramon Soler, Bo Yang Investment, LleidaBet, Opel Lleidamòbil, San Miguel i les institucions Paeria i Diputació, aquests dos últims amb una aportació econòmica més elevada amb diferència.

El nou patrocinador no figuraria a la samarreta ni a l’equipació del conjunt, sinó que apareixerà en tanques publicitàries, set de televisió, sala de premsa i organitzaria promocions de màrqueting i nous productes publicitaris.

El Lleida està aconseguint ingressos extres aquest any que no tenia l’anterior com els 85.000 euros derivats del decret llei de venda dels drets del futbol i els 49.000 que ha guanyat ja amb la Copa més el taquillatge que li espera.

El club espera avui el premi ‘gros’ del sorteig

Reial Madrid, Barça, Atlètic i Sevilla, encara que l’Athletic també té tirada, són els preferits per al Lleida, sobretot el conjunt de Zidane, de cara al sorteig que tindrà lloc avui a la seu de l’RFEF a Las Rozas (13.00 hores), al qual assistirà el president del club blau, Albert Esteve. A Lleida, tota la plantilla s’asseurà al costat de les pantalles de televisió que ha muntat el club a la Sala VIP.

tracking