SEGRE

BÀSQUET LLIGA DIA

El Cadí perd Pujol per un mínim de tres mesos

Podrien ser fins a cinc si al final es pren la decisió de passar pel quiròfan || El club descarta ara buscar una substituta

Ariadna Pujol, amb crosses, en el partit de dimecres passat.

Ariadna Pujol, amb crosses, en el partit de dimecres passat.CYNTHIA SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els pitjors auguris han acabat confirmant-se i el Cadí la Seu perdrà Ariadna Pujol per un mínim de tres mesos, que podrien ser fins a cinc si la jugadora decideix operar-se, com així l’hi han recomanat els metges del club.

L’aler barcelonina, fitxada aquest estiu de l’NCAA, es va lesionar durant el tercer quart del partit inaugural de la Lliga DIA disputat a Madrid davant el Gipuzkoa. Llavors ja es va comprovar que tenia afectats els lligaments del genoll esquerre, però faltava saber quins i si hi havia trencament o no.

La ressonància magnètica a què es va sotmetre dilluns passat ha confirmat que Pujol té trencat el lligament lateral extern, però sense afectació dels creuats ni del menisc, cosa que l’hauria deixat fora de combat per a tota la temporada.

Si la jugadora decideix finalment operar-se, el període de recuperació oscil·larà entre els tres i cinc mesos, mentre que si no passa pel quiròfan el termini s’acostaria aleshores als tres mesos.

Malgrat ser una baixa de llarga durada, el Cadí ha descartat acudir al mercat per buscar una substituta. “De moment no fitxarem perquè tenim un joc exterior bastant ampli i amb diferents possibilitats. Si ens hagués afectat el joc interior, tenint en compte la baixa de Bahí, sí que ho hauríem fet”, va afirmar Pep Ribes, director esportiu i vicepresident.

tracking