HOQUEI PATINS EUROCKEY CUP

L’ICG Lleida obre amb triomf l’Euro sub-17

L’ICG Lleida va batre el Correggio italià en la primera jornada.

L’ICG Lleida va batre el Correggio italià en la primera jornada.ALBERT FERNÁNDEZ/EUROCKEY

L’equip sub-17 de l’ICG Software Lleida va obrir la seua participació a l’Eurockey de Blanes amb una ajustada victòria (3-4) davant del Correggio Hockey italià, donant-li els tres primers punts en la fase de grups. Sergi Folguera i Javier Félez es van encarregar de situar el 0-2 al descans per a l’equip que dirigeix Marc Soler, mentre que Aleix Calderón va anotar el 0-3 a 11 minuts per al final del matx. L’equip italià es va despertar, ajustant el marcador fins al 2-3, encara que Félez va donar tranquil·litat amb el quart gol a 5 minuts per a la conclusió. Quan restaven 47 segons, el Correggio Hockey va establir el definitiu 3-4.

Els llistats s’enfrontaran avui a l’RSC Uttigen de Suïssa a les 12.45 i a les 19.45 tancarà la fase de grups enfrontant-se al Grimsby RHC d’Anglaterra, que en el primer partit va derrotar els suïssos per un clar 4-8.