SEGRE

FUTBOL MUNDIAL RÚSSIA 2018

Piqué, xiulat i aplaudit

És rebut a Alacant amb divisió d’opinions, després de la seua compareixença pública de dimecres per parlar de Catalunya i Espanya || La selecció vol lligar el seu bitllet guanyant avui Albània

Aficionats escridassen Piqué ahir quan arribava a Alacant.

Aficionats escridassen Piqué ahir quan arribava a Alacant.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Divisió d’opinions a l’estadi José Rico Pérez d’Alacant al rebre Piqué, primer a l’arribar la selecció a l’hotel de concentració i després durant l’entrenament. Més de 17.000 aficionats es van donar cita a l’estadi per veure en directe la selecció amb totes les mirades centrades en Gerard Piqué. El defensa del Barça va ser aplaudit i xiulat gairebé a parts iguals. Molts aficionats encara no l’han perdonat, mentre que d’altres segueixen orgullosos que el defensa continuï vestint la Roja.

Cada xiulet era respost amb un càntic al seu favor: el “Piqué, Piqué” va retrunyir amb força entre l’afició. No obstant, la bogeria i la il·lusió que ha despertat Espanya a Alacant va eclipsar tota mena de judici a Piqué.

El seleccionador, encara que no va voler donar pistes de l’onze, va provar amb: De Gea; Azpilicueta, Ramos, Piqué, Jordi Alba; Illarramendi, Pedro, Thiago, Silva, Isco; i Aduriz. Lopetegui també va fer nombroses proves i no va voler deixar del tot clar l’onze amb el qual avui rebrà Albània (20.45 hores/La 1). La Roja necessita guanyar el combinat albanès (en el qual juga el català Ivan Balliu, que es va formar a la Masia perquè té antecedents d’aquest país) entrenat per l’italià Christian Panucci per estar virtualment a Rússia. Per cert, que Panucci, exjugador madridista entre altres equips, va elogiar Piqué. “Sincerament em sembla un tio amb molts ous, amb coratge i després en els seus assumptes polítics, i altres coses, no m’hi vull posar. Però m’agraden més les persones clares, amb caràcter, amb sinceritat, que els que tenen doble cara”, va afirmar.

Per la seua part, Sergio Ramos va dir sobre Piqué que “la nostra relació és molt bona malgrat el nostre caràcter i sempre que anem en el mateix vaixell”.

Aficionats escridassen Piqué ahir quan arribava a Alacant.

Aficionats escridassen Piqué ahir quan arribava a Alacant.EFE

Aficionats escridassen Piqué ahir quan arribava a Alacant.

Aficionats escridassen Piqué ahir quan arribava a Alacant.EFE

tracking