SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

Revàlida per al Cadí

Visita avui la pista de l’Al-Qázeres després de sumar dimecres la primera victòria al Palau || Bernat Canut no podrà comptar amb Bahí i Pujol, les 2 lesionades

El Cadí la Seu va sumar dimecres davant del Campus Promete la primera victòria de la temporada.

El Cadí la Seu va sumar dimecres davant del Campus Promete la primera victòria de la temporada.CYNTHIA SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí la Seu visita avui (12.00) la pista de l’Al-Qázeres, en el tercer partit per a les de l’Alt Urgell en la primera setmana de Lliga Femenina, duel que es presenta complicat al confirmar-se la greu lesió de Pujol. Un dels fitxatges d’aquest estiu té una ruptura del lligament lateral extern del genoll esquerre i estarà de baixa entre tres i cinc mesos, i al seu torn Bernat Canut tampoc podrà comptar amb la capitana Bahí, que no reapareixerà fins al novembre. Davant d’aquesta situació, el tècnic del conjunt de l’Alt Urgell haurà d’utilitzar la polivalència de la plantilla, la qual cosa li va donar la primera victòria de la temporada dimecres al Palau amb el Campus Promete (79-53).

“Les baixes ens han perjudicat molt, però seguim comptant amb tres interiors i sis exteriors amb molta mobilitat. La capacitat de les jugadores de multiplicar-se ens ha donat tranquil·litat en aquest sentit”, va assenyalar ahir el tècnic del Cadí la Seu. A més, les lesions de Pujol i Bahí han servit perquè “les jugadores estiguin encara més unides”, va afegir l’entrenador.

Al davant, el conjunt lleidatà tindrà un Al-Qázeres que va caure al segon duel contra el Perfumerías Avenida, tot i que presenta un joc interior molt potent. “Tenen jugadores molt interessants, com Nascimento i Brown. Hem de mantenir la intensitat durant tot el partit, perquè serà un duel complicat,” va assenyalar Canut. El tècnic de les lleidatanes va afegir que encara és aviat per saber els objectius als quals pot aspirar el Cadí la Seu, ja que “des de la primera jornada hem vist resultats que defineixen la Lliga com a molt igualada”.

El desplaçament més llarg per a l’equip lleidatàEl Cadí la Seu afronta aquest cap de setmana el desplaçament més llarg de la temporada, amb prop de dotze hores d’autobús fins a la ciutat extremenya. L’expedició urgellenca va arribar ahir a última hora de la tarda a Càceres per poder descansar les hores necessàries abans del partit, previst per a les 12.00 al Juan Serrano.

tracking