EL MILLOREL PITJOR

El Borges reacciona sense premi

El conjunt de les Garrigues millora a la segona part, després d’un primer temps dominat pels locals || Andreu, amb un gol matiner al minut 3, va donar els tres punts al San Cristóbal

Un jugador del Borges intenta controlar la pilota davant la presència de diversos jugadors del San Cristóbal.ÁREA 11

El Borges Blanques va encaixar la segona derrota consecutiva d’aquesta temporada en la visita al camp del San Cristóbal, en un duel en el qual els lleidatans van mostrar dos cares molt diferents: una, per oblidar, els primers 45 minuts, i una altra d’esperançadora a la segona part de l’encontre (1-0). Tot just arrancar el partit, el local Andreu, aprofitant la passivitat de la defensa, va avançar els seus al minut 3.

A partir d’aleshores, els egarencs van dominar per complet un Borges molt tocat, que no es va trobar còmode en cap moment i va ser incapaç de fer dos passades seguides. Els de Terrassa no van generar gaires ocasions clares de gol, malgrat l’aclaparadora superioritat que van mostrar sobre el terreny de joc. Els homes de Joan Roca, per la seua banda, van arribar per primera vegada als voltants de l’àrea local sobre el minut 24, però amb escàs perill.

Sobre el minut 33, el San Cristóbal va poder augmentar les distàncies en el marcador, però la rematada final no va veure porta, després d’una gran jugada col·lectiva. Els locals Cabrera, Kevin, Ruy Gama i Andreu van ser els jugadors més destacats d’un primer temps marcat per la traça del conjunt entrenat per Oliver Ballabriga, davant d’un desdibuixat Borges. Els visitants només van transmetre sensació de perill a les acaballes de la primera part, mitjançant dos córners consecutius, encara que sense premi. Així, amb el resultat d’1-0 es va arribar al final dels primers 45 minuts.

Al començar la segona part, i amb els mateixos jugadors sobre la gespa, el San Crisóbal va fer un pas enrere per passar únicament a conservar el resultat, mentre que el Borges va mostrar un canvi radical d’actitud.

Els visitants van ser molt més actius i del clar domini local del primer temps es va passar a un joc molt més igualat en el qual el Borges Blanques es va mostrar infinitament més actiu i compacte.

Malgrat que el lluminós ja no es va moure i que el San Cristóbal va recórrer a l’experiència per conservar els tres punts, el Borges va ficar la por al cos als locals, que van acabar demanant l’hora.

Finalment, val a destacar el debut del veterà Edu Vives, que tornava a jugar després d’una lesió, i que Eric va substituir el seu cosí Gerard durant el primer temps, a causa d’una malaltia del lateral dret titular ahir a Terrassa.

“El gol local matiner ens ha fet anar a remolc”

El tècnic del Borges, Joan Roca, va admetre després de la derrota encaixada davant del San Cristóbal que “a la primera part ells han estat millor. El gol tan matiner ens ha fet anar a remolc tot el partit”, i va afegir que “són un gran equip, juguen molt ben posicionats, amb dos bandes molt ràpides i amb un Ruy molt entonat en el joc aeri”. “Després hem fet un pas endavant però no ens han deixat generar excessiu perill”, va concloure.