FUTBOL SEGONA DIVISIÓ FEMENINA

L'AEM tuteja l'Espanyol

L’AEM va jugar un bon partit i a punt va estar d’aconseguir els tres punts.

L’AEM va jugar un bon partit i a punt va estar d’aconseguir els tres punts.SEGRE

El partit no va començar bé per a les de l’AEM que, potser pel fet de despertar-se d’hora i el viatge, o per la presència de les càmeres d’Esport 3, que van oferir l’encontre en directe, es van mostrar molt nervioses i encarcarades davant d’un Espanyol liderat per una inspirada Carla Ventura, que va mirar d’aprofitar aquesta circumstància. Malgrat tot, les arribades locals tampoc van tenir gaire perill, excepte en un un contra un que Subies va resoldre amb encert. A partir del minut 25 les visitants van aconseguir asserenar-se i el joc es va anivellar. Ja a la segona meitat, l’AEM va tenir més ocasions que el rival. Primer Pixu, després Marta i posteriorment Solà van disposar de tres bones ocasions per marcar que no van entrar per poc. Al seu torn, l’Espanyol va basar les opcions en més control i bon tractament de la pilota, amb elaborades jugades que no van arribar a crear perill evident per a la porteria de l’AEM. En resum, un bon duel que va acabar amb un empat que pot considerar-se just.

Immerescuda derrota del Pardinyes El Pardinyes va caure a la visita al Son Sardina, víctima d’un joc dur i agressiu, que va comptar amb la permissivitat arbitral, a més d’ignorar el primer gol local marcat amb la mà. L’equip local, compost per jugadores molt veteranes, va plantejar una defensa física i de contacte constant. Prova d’això és que les jugadores del Pardinyes van ser ateses més d’una vintena de vegades per les assistències a causa d’aquestes contínues faltes, moltes vegades no sancionades. Malgrat tot, Gemma va avançar el Pardinyes al 35 en una jugada d’estratègia. Amb aquest resultat es va arribar al descans. A la segona meitat, el Son Sardina va mantenir la duresa i la pressió sobre la col·legiada. Al minut 89, una diana clarament marcada amb la mà per la local Marina a la sortida d’un córner es va donar per bona, després de dos minuts de dubtes, i es va convertir en l’empat (1-1). El Pardinyes va acusar el cop moral i amb el partit ja a l’afegit, una sacada de falta favorable a les locals va ser rematada de cap a la xarxa per Rayanne i va significar una injusta derrota.