SEGRE

MOTOCICLISME GRAN PREMI DEL JAPÓ

Màrquez: “Amb el campionat tan ajustat aquestes 3 curses són un repte”

Marc Màrquez, a la seu d’Honda, després d’arribar al Japó.

Marc Màrquez, a la seu d’Honda, després d’arribar al Japó.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Màrquez va reconèixer ahir que les tres pròximes curses, començant per la d’aquest cap de setmana a Motegi, seran tot un repte per a ell a l’haver de defensar la primera posició en un Mundial ajustat, en el qual els tres primers classificats estan separats per 28 punts. “Queden quatre grans premis i hem de donar el cent per cent en tots. Aquestes tres pròximes curses són sempre exigents pels canvis horaris i per les condicions, i enguany, amb el campionat tan ajustat, seran tot un repte”, va manifestar.

Per afrontar el repte, el millor és ser constant, i Marc Màrquez va recordar que ha estat al podi des de Montmeló, amb l’excepció de Silverstone. “Vam fer un bon treball gestionant diferents condicions i circuits, ens dóna confiança i demostra que estem a un bon nivell en qualsevol traçat. Tenim bons records del Japó, perquè hi vam guanyar l’any passat i hem aconseguit el títol aquí en dos ocasions, però cada temporada és diferent”, va advertir el de Cervera, que té setze punts d’avantatge sobre Dovizioso i vint-i-vuit sobre Viñales.

Al seu torn, Àlex Màrquez va dir que arriba “amb la motivació alta i, si la meua condició física és bona, estic decidit a lluitar per recuperar el tercer lloc al campionat”.

tracking