SEGRE

ESQUÍ NÀUTIC CAMPIONAT D?ESPANYA

Madrid domina a l'Estatal de Gimenells

Guanya totes les categories de ‘wakeboard’ i Vic es va imposar en ‘wakeskate’

El manresà Dani Sevilla, executant una pirueta en l’aire durant la final d’ahir.

El manresà Dani Sevilla, executant una pirueta en l’aire durant la final d’ahir.EDGAR MARÍN/ITACA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Campionat d’Espanya d’esquí nàutic va arrancar ahir al complex 2Llacs de Gimenells i Pla de la Font amb domini dels esquiadors de Madrid i Vic. Els primers van guanyar totes les categories de wakeboard i els segons, les de wakeskate, en una jornada en la qual també es van disputar les classificatòries d’eslàlom i salts, tot de forma simultània als dos llacs que gestiona el Club Esportiu Lleida Ski&Wake.

En la categoria Open masculí de wakeboard, el madrileny Martín Druille es va enfilar fins al primer lloc, seguit del basc Ion Astiazaran i el balear Mateu Bauza, mentre que en júniors es va imposar Adrián Esteban, també de Madrid, davant del barceloní Ulises Ceballos i de Pablo Smith, de Cartagena. En dones, la millor va ser la també madrilenya Betsabé Fernández, mentre que el títol en la modalitat Masters va ser per a un altre esquiador de Madrid, Jaime Torres, que va superar el manresà Dani Sevilla i el també madrileny Carlos Casaus.

En la modalitat de wakeskate, que només va tenir competició en categoria masculina, aquesta va estar liderada de principi a fi per Josep Dostaws, de Vic, davant d’uns altres dos barcelonins, Luis Becquereriaux, de Cubelles, i Enric Dosta, també de Vic, que van completar el podi amb el segon i el tercer lloc, respectivament.

Avui es disputaran les finals de salts, eslàlom i figures d’esquí nàutic, amb entrada gratuïta per al públic.

El manresà Dani Sevilla, executant una pirueta en l’aire durant la final d’ahir.

El manresà Dani Sevilla, executant una pirueta en l’aire durant la final d’ahir.EDGAR MARÍN/ITACA

tracking