Messi, en l’últim partit que va jugar amb Argentina.

Messi, en l’últim partit que va jugar amb Argentina.EFE

La plantilla del FC Barcelona va tenir ahir jornada de descans, després de l’empat obtingut dissabte al camp de l’At. Madrid (1-1). El calendari es torna ara exigent i l’equip haurà d’afrontar quatre partits en dos setmanes, inclosa l’estrena a la Copa del Rei. El primer compromís serà aquest dimecres, al Camp Nou, on els blaugranes rebran l’Olympiacos en partit corresponent a la Lliga de Campions. Tres dies després, dissabte, jugaran de nou a casa el partit de Lliga davant del Màlaga. La setmana que ve, el dimarts 24, serà el torn del partit d’anada de la Copa del Rei al camp del Múrcia i, el cap de setmana, visitaran l’Athletic en Lliga. Messi, l’únic jugador juntament amb Ter Stegen que ha disputat tots els minuts, serà pare per tercera vegada, segons va confirmar la seua esposa, Antonella Roccuzzo, per mitjà d’un missatge a les xarxes socials. Antonella va penjar una fotografia en la qual se la veu amb Messi i els seus dos fills, Thiago, de 4 anys, i Mateo, de 2, tots tocant-li la panxa i amb la frase “Família de 5” i el hashtag #blessed (beneïda).

Messi, malgrat que Argentina ha eludit la repesca per al Mundial, al classificar-se directament després de la victòria sobre Equador (1-3), no tindrà descans amb la selecció, ja que Argentina jugarà contra Rússia l’11 de novembre, en un partit que serà la inauguració de l’estadi Luzhniki de Moscou, que acollirà la final del Mundial.

Per un altre costat, l’activitat no cessa als despatxos i Robert Fernández i Urbano Ortega es van desplaçar a Alemanya per veure el Leverkusen-Wolfsburg. Pel que sembla, interessen el central Tah i els extrems Brandt i Bailey.

D’altra banda, José Mourinho va dir en una entrevista que “potser algun dia, quan sigui vell, diré per què no vaig anar al Barcelona”.