SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida ja ha despatxat 6.300 entrades per a la Copa

L’equip d’Albadalejo espera ara cinc partits en només quinze dies

Gerard Albadalejo, entrenador del Lleida, diumenge al camp de l’Alcoià.

Gerard Albadalejo, entrenador del Lleida, diumenge al camp de l’Alcoià.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida ja ha venut la meitat de l’aforament del Camp d’Esports per al partit de la Copa del Rei que, el proper dia 26, el mesurarà amb la Reial Societat, equip de Primera divisió que a més competeix aquesta temporada a l’Europa League. El club havia despatxat fins divendres passat un total de 6.301 entrades, de les 12.748 disponibles.

Quant als abonats del club, que només pagaran 10 euros per aquest partit, encara no han retirat la seua localitat 1.587 socis, que tenen de termini per fer-ho tota aquesta setmana. Per al públic en general, el preu de les entrades oscil·la entre els 35 euros de les entrades de Tribuna als 20 de les localitats de Gol.

Aquest partit de la Copa és un dels cinc que l’equip de Gerard Albadalejo ha d’afrontar en només quinze dies. El calendari es comprimeix en aquestes dos setmanes, que seran molt exigents per als lleidatans.

El primer d’aquests partits el jugaran aquest diumenge, al Camp d’Esports, davant del Cornellà, cinquè a la classificació, amb només dos punts menys que els lleidatans, que segueixen en zona de play-off després de l’empat de diumenge al camp de l’Alcoià. El partit s’ha fixat per a les 18.00 hores. Quatre dies després, el dijous dia 26, arribarà el partit de la Copa del Rei i, tres dies més tard, el diumenge 29, visitaran l’Ebro.

Arribarà després la primera jornada intersetmanal d’aquesta temporada, en la qual el Lleida rebrà, l’1 de novembre, el Vila-real B, segon. Finalment, el dia 5 es desplaçaran a Formentera.

Amb la visita del Cornellà comença també una sèrie de partits complicats al Camp d’Esports, en què el Lleida rebrà durant les properes setmanes els primers classificats.

A més del Cornellà, cinquè, i del Vila-real B, segon, l’equip d’Albadalejo rebrà després el líder de la categoria, que jugarà a l’estadi lleidatà el 12 de novembre. En la següent jornada visitarà el València Mestalla, sisè, i després afrontarà dos partits seguits a casa, davant de l’Hèrcules, vuitè, i contra el tercer classificat, l’Elx. Tota una sèrie de proves de foc per a l’equip.

El club lleidatà també organitza un autocar per al partit que es jugarà al camp de l’Ebro el dia 29.

tracking