SEGRE

DEPORTES

El Barça, a segellar el liderat

Invicte a la Champions, rep avui al Camp Nou l’Olympiacos (20.45) amb l’objectiu de guanyar i fer un gran pas cap a la classificació || Valverde va guanyar 3 Lligues i 2 Copes amb els grecs

Ernesto Valverde, abans de la roda de premsa prèvia al partit contra l’Sporting de Portugal.

Ernesto Valverde, abans de la roda de premsa prèvia al partit contra l’Sporting de Portugal.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona rep avui l’Olympiacos al Camp Nou (20.45/beIN Sports), en la tercera jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions, amb la intenció de pràcticament segellar la classificació per als vuitens i poder ratificar el liderat en cas de victòria, davant d’un equip grec que arriba tocat per les seues dos derrotes. Els triomfs davant de la Juventus i l’Sporting de Portugal situen el Barça en una còmoda i bona posició. Amb dos partits al davant contra la ventafocs del grup i sense haver encaixat ni un sol gol.

L’entrenador del FC Barcelona, Ernesto Valverde, va assegurar que el partit contra l’Olympiacos, un dels seus exequips i que guarda al cor per l’afecte rebut pels seus aficionats, serà “complicat” per l’entrega dels del Pireu a la Lliga de Campions. “L’Olympiacos sempre ha respost molt bé a la Champions perquè viuen per gaudir d’aquests moments. Serà un rival i un partit complicat. Però també tenen un partit important diumenge a la seua Lliga, on no estan gaire bé”, va explicar.

Va admetre que “els dos partits contra l’Olympiacos seran emocionants per a mi, encara que potser el de Grècia més, perquè anirem a un camp que per a mi té un punt de màgia i en el qual he gaudit molt”. El tècnic va conquerir tres Lligues i dos Copes durant les seues dos etapes al capdavant de l’Olympiacos, però per a ell això és secundari. “Allà vaig guanyar títols, però per a mi l’important és la gent que vaig conèixer i l’afecte que vaig rebre de tots plegats”.

Per a ell, el més perillós del rival serà la necessitat de puntuar. “Tenen dipositades esperances en la Champions malgrat les dos derrotes. Ens poden sorprendre a la contra, tenen jugadors forts i defensivament intentaran fer un partit de desgast per sorprendre’ns a la contra. I no es rendeixen mai, competeixen fins al final i ho sé per experiència”, va afegir.

“Aquests tres punts són fonamentals per a nosaltres ara mateix. L’altre dia alguns jugadors van acusar el cansament al final del partit, venien d’un parell de setmanes decisives i es notava. Però hi haurà quatre dies i tenim cert marge”, va comentar sobre les possibles rotacions, que no seran gaires.

tracking