FUTBOL

Remuntada èpica del Lleida (4-2)

Aixeca un 0-2 després del descans amb un bany de futbol alCornellà i puja a la tercera plaça

Remuntada èpica del Lleida (4-2)AMADO FORROLLA

El Lleida Esportiu ha ascendit a la tercera plaça de la classificació després de derrotar el Cornellà amb una remuntada èpica (4-2). L’equip de Gerard Albadalejo ha arribat al descans amb un 0-2 en contra encaixat en els set primers minuts, però en una pletòrica segona part en la qual li ha donat un bany de futbol al seu rival, ha aconseguit donar-li la volta al marcador i deixar els tres punts a casa. Jorge Félix, Joel Huertas i Iván Agudo per dos vegades (una d’elles de penal) han estat els golejadors dels blaus que arriben amb gran optimisme al partit de dijous de la Copa del Rei davant de la Reial Societat.