SEGRE

FUTBOL PRIMERA CATALANA

El nou tècnic del Balaguer no descarta fer fitxatges

Jordi Bello va ser presentat ahir per substituir Edu March, que va dimitir dilluns

Bello, Ayguadé i Gil, a la presentació d’ahir.

Bello, Ayguadé i Gil, a la presentació d’ahir.JOAN BOVÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Balaguer va presentar ahir oficialment el nou entrenador, Jordi Bello, que suplirà al càrrec Edu March, que dilluns passat va presentar la dimissió, com va avançar SEGRE. Bello, que va arribar al club balaguerí de la mà del seu antecessor, tindrà com a ajudants dos tècnics de la casa, José Gil i Andreu Martínez, en un intent de recompondre l’equip després del daltabaix de diumenge passat davant del Lleida B (6-2). El president, Antoni Ayguadé, va dir tenir total confiança en el nou cos tècnic. “Els tres són homes de la casa que coneixen perfectament el club i els jugadors, i compten amb el total suport de la directiva.”

Jordi Bello, que la temporada passada va jugar al Mollerussa, no va descartar a la presentació la possibilitat d’incorporar alguns jugadors, sobretot per reforçar la línia defensiva. Precisament aquests dies tres jugadors argentins, d’entre 19 i 21 anys, s’entrenen amb el primer equip del Balaguer, encara que des de l’entitat no es va desvetllar si algun d’ells podria quedar-s’hi. Dels tres, n’hi ha dos que agraden als estaments del club, però serà el cos tècnic el que decideixi si hi ha o no incorporacions, segons va manifestar el mateix Ayguadé. Jordi Bello, que afrontarà el primer repte com a primer entrenador, va reconèixer que està “molt il·lusionat de tirar el projecte endavant. Conec bé els jugadors, ja que he jugat amb molts d’ells. Junts intentarem treballar cada dia per sortir de la zona baixa i intentar quedar el millor possible a final de temporada, ja que encara queda molta Lliga”.

“Junts intentarem treballar cada dia per sortir de la zona baixa”, assegura el nou entrenador

Jordi Bello s’estrenarà aquest diumenge al derbi de Primera Catalana al camp de l’Alpicat, un encontre que inicialment havia de jugar-se a Balaguer però es va canviar a causa dels treballs que s’estan fent en el Municipal per substituir la gespa artificial.

tracking