SEGRE

DEPORTES

A punt per a la festa

El Lleida rep la Reial Societat (19.30 h) en un Camp d’Esports amb 10.000 espectadors

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Camp d’Esports tornarà a ser avui el de les grans ocasions. El Lleida rep la Reial Societat (19.30 h/beIN LaLiga) en el partit d’anada dels setzens de final de la Copa del Rei. El club havia venut ahir unes 9.500 entrades, per la qual cosa avui quedaran encara prop de tres mil localitats a la venda a les taquilles, per la qual cosa s’esperen almenys 10.000 persones a l’estadi.

SEGUEIX EL PARTIT EN DIRECTE A SEGRE.COM

El Lleida s’ha guanyat el dret a viure avui una gran festa futbolística, després d’eliminar el Melilla en primera ronda, superar el Mallorca en segona i quedar exempts de la tercera. El tècnic, Gerard Albadalejo, va definir en el seu moment que, per a un equip de Segona B, arribar a setzens i enfrontar-se a un Primera divisió que competeix a Europa era com arribar a la final. El favorit és l’equip donostiarra, però el Lleida afronta el partit amb tota la il·lusió i el desig de posar-li les coses difícils als d’Eusebio Sacristán.

Albadalejo no va voler confirmar ahir si farà molts canvis respecte a la Lliga, però no té gaire marge, amb una plantilla tan curta, a pesar que ara l’espera un calendari molt carregat, amb quatre partits en deu dies, ja que la setmana que ve també hi ha jornada intersetmanal (Reial Societat, Ebro, Vila-real B i Formentera).

La Reial Societat, en canvi, es deixa a casa titulars habituals com són Odriozola, Kevin, Aritz, Zubeldia i William José, a banda que són baixa per lesió Agirretxe, Zurutuza i Carlos Martínez. Però, tot i això, presenta una plantilla de gran qualitat, amb jugadors com Carlos Vela, Illarra, Canales, De la Bella o Íñigo Martínez. Illarra ha viatjat amb molèsties, per la qual cosa podria ser substituït per Guevara.

MESURES DE SEGURETAT

Davant d’un partit com el d’avui, amb una gran presència d’aficionats a les grades, el club ha pres mesures especials. Així, a més que hi haurà restriccions de trànsit per accedir a l’estadi i s’ha quadruplicat la seguretat, recomana als aficionats que vagin al camp amb prou temps i ho facin caminant o bé en transport públic.

Un aspecte important, que marca la normativa de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), és la prohibició de quedar-se drets als passadissos i les escales. Les taquilles s’obriran a les 17.00 hores i l’estadi, a les 18.00. Val a destacar que també s’obriran vuit portes, és a dir, dos més que a la Lliga. Són els accessos 1, 3, 5, 6, 7, 7 bis, 12 i 12 bis.

“Intentarem competir de tu a tu”  Albadalejo. “La Reial és un ‘top’ de la Lliga”  Gerard Albadalejo, entrenador del Lleida Esportiu, vol que els seus jugadors competeixin al màxim i, tot i ser conscients de la dificultat a causa de la superioritat del rival, vol veure l’equip que a la Lliga s’ha posat tercer. “Som un equip que competeix en tots els escenaris, ens avala la història d’aquest club. Intentarem competir de tu a tu”, encara que admet que “la Reial Societat és un equip top a la Lliga”. Sap que el partit serà una festa i que, davant d’un Camp d’Esports amb deu mil espectadors a les grades, senten Gerard Albadalejo. “responsabilitat per agradar a tota aquesta gent que ve a veure’ns. Tenim també la il·lusió de guanyar el partit. Almenys, ho intentarem fins on ens aguantin les forces”.

“El Lleida és a dalt en el seu grup i té il·lusió” Eusebio. El tècnic no vol confiances Eusebio Sacristán, entrenador de la Reial Societat, va advertir ahir que no vol confiances i que no es fia del Lleida Esportiu, un equip que va elogiar. “Ja coneixem com és aquesta competició i el que passa any rere any. Per als equips d’inferior categoria, aquests partits són molt importants. Nosaltres ens trobem davant d’un equip que ho està fent molt bé, que és a dalt a Segona B i que estarà molt il·lusionat. Si pensem que és un equip inferior, estarem subestimant el rival i tindrem problemes, i no ho volem. Hem d’afrontar aquest partit com el del Vardar”, va explicar, en Eusebio Sacristán. relació amb el partit de l’Europa League que van aconseguir guanyar per 0-6. La plantilla donostiarra arriba avui mateix, al migdia, a l’aeroport d’Alguaire.

  • En directe, a través de beIN LaLiga. El partit entre el Lleida i la Reial Societat serà retransmès a través d’un dels canals de beIN LaLiga. Aquesta cadena instal·larà dotze càmeres al Camp d’Esports i la retransmissió començarà dos hores abans, amb entrevistes a tècnics i presidents i reportatges sobre Lleida. 
  • Les entrades són avui més cares. Les entrades que es vendran aquesta tarda a la taquilla seran més cares. Les localitats de Tribuna, que fins ahir es venien a 35 euros, avui en costaran 45. Les de Lateral i Gol, que costaven 25 i 20 euros, respectivament, passaran a costar-ne avui 35 i 25. 
  • Restriccions de trànsit a l’entorn de l’estadi. Els accessos al Camp d’Esports seran avui més restrictius que en un partit de Lliga. Estaran tallats el carril de Fleming que toca a Gol Sud, el pàrquing al costat de l’Annex i l’accés del Velòdrom. La millor opció és per Onze de Setembre i es recomana utilitzar el transport públic.
A punt per a la festa

A punt per a la festa

La plantilla va posar ahir sobre la gespa amb l’“A per totes!” en el marcador.

La plantilla va posar ahir sobre la gespa amb l’“A per totes!” en el marcador.LLEONARD DELSHAMS

tracking