SEGRE

DEPORTES_LUNES

Iniesta no entra a la convocatòria per a Atenes

Mascherano i Vermaelen sí que són a la llista d’Ernesto Valverde

Neymar va visitar ahir els excompanys del vestidor blaugrana.

Neymar va visitar ahir els excompanys del vestidor blaugrana.FCBARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andrés Iniesta no va entrar a la llista de convocats que el Barça va anunciar per al partit de demà (20.45 h, beIN Sports) al camp de l’Olympiacos, en la quarta jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions. El capità blaugrana ja va ser baixa a San Mamés dissabte per una sobrecàrrega al recte intern de la cama esquerra. Hi havia expectació per conèixer la convocatòria, ja que Piqué està sancionat arran de l’expulsió davant l’Olympiacos el dia 18. Mascherano va ser baixa a Bilbao per un procés febril, i Vermaelen tampoc va viatjar-hi per molèsties al maluc. Tots dos van acudir ahir a la Ciutat Esportiva i, finalment, van entrar a la convocatòria, encara que només el defensa belga amb l’alta mèdica. Un dels dos hauria d’acompanyar Umtiti en l’eix de la defensa a Atenes.

El porter Ortolá i Aleñá són els únics jugadors del filial en la relació de vint jugadors de la qual cauen a més els lesionats Aleix Vidal, Arda Turan, Rafinha i Dembélé. En el partit de San Mamés, va saltar l’alarma quan es va veure que Messi es tocava la cuixa. Amb tot, Valverde ja va dir que no era res, per la qual cosa l’argentí estarà a punt.

D’altra banda, Neymar va visitar els seus excompanys a l’entrenament del FC Barcelona. El brasiler va passar per la sessió de treball de l’equip que dirigeix Valverde per saludar els que van ser els seus companys de vestidor fins aquest estiu. Sancionat a la Lliga francesa, Neymar no va poder jugar aquesta jornada, la qual cosa li va permetre viatjar a Barcelona i veure’s amb la plantilla de l’equip blaugrana. El brasiler és, precisament, la nova imatge que ha utilitzat ISIS per amenaçar el Mundial de Rússia 2018. En el cartell es pot apreciar Messi a terra i Neymar amenaçat.

tracking