Els dos conjunts van tenir ocasions al final per obtenir la victòria tot i que cap dels dos va encertar.ITMAR FABREGAT

Es preveia un gran derbi entre un Alpicat i un Balaguer que arribaven amb sensacions molt diferents, i el partit no va decebre. En els de la Noguera es va estrenar Jordi Belló com a entrenador després de la dimissió d’Edu March i l’equip va millorar. A l’acabar, repartiment de punts amb un final vibrant en què qualsevol hauria pogut guanyar (1-1).

El primer temps va començar amb dos accions de perill per part de l’Alpicat. Un potent tret des de la frontal de Juanjo al minut 2 que no va trobar porteria i el 6, amb una bona acció de Vendrell dins de l’àrea que va cedir la pilota enrere però Patrick va rematar per sobre del travesser. Malgrat aquest bon inici, Jordi López es va veure obligat a efectuar el primer canvi al minut 13, a causa d’unes molèsties de Vendrell, que va cedir el lloc a Juanan.

En línies generals, i malgrat que els dos conjunts arribaven a les àrees, hi va haver molt poques ocasions a la primera meitat. Les més clares van ser per al Balaguer, primer la va tenir Genís al 28 amb un potent xut llunyà i deu minuts més tard Marc Sánchez també va posar en dificultats Crisos.

Fins que al 41, amb una jugada d’estratègia, es va avançar el Balaguer. Genís va penjar una falta lateral al segon pal perquè Joan Martínez rematés de cap al fons de la xarxa (0-1). Just abans del descans va tenir lloc una de les accions clau del partit. Marc Sánchez, que ja havia vist una groga als primers minuts de l’encontre, veia la segona i deixava l’equip en inferioritat per a tota la segona part. El Balaguer havia estat millor però aquesta expulsió el va penalitzar massa.

Al poc de començar la segona meitat, un intens Alpicat va aconseguir empatar per mitjà de Traguany, que va aprofitar un rebuig després d’un córner (1-1). Els homes de Jordi López portaven una marxa més i creaven molt perill per la banda dreta de Niso, que havia entrat en el descans després d’una llarga lesió. Albert Martí i Caste van fer que Alfred es lluís. Però després d’aquest inici fulgurant dels rojos, el Balaguer va començar a generar perill a la contra i malgrat la inferioritat numèrica, els deixebles de Jordi Belló, comandats per un gran Genís, van tenir ocasions per aconseguir la victòria. Al final, en un partit que podria haver guanyat qualsevol dels dos, repartiment de punts que no va saber greu a ningú.