SEGRE

ENTITATS VANDALISME

Denuncien vandalisme al camí d'accés al CT Urgell

Hi col·loquen pedrots i branques i ja ho han comunicat a Mossos i Urbana

Imatge de les pedres i branques col·locades a l’accés al CT Urgell.

Imatge de les pedres i branques col·locades a l’accés al CT Urgell.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Tennis Urgell, a través de la junta directiva, ha interposat una denúncia davant dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana, al patir en les últimes setmanes una sèrie d’actes vandàlics en el camí d’accés al club. En concret, hi han aparegut pedrots, canyes i branques que impedeixen el pas de vehicles entre el carrer Gandhi i els primers metres de la Partida de Balàfia, on hi ha ubicades les instal·lacions del CT, Urgell.

El president de l’entitat, Ramon Mestres, va explicar ahir a aquest diari que “han estat diverses vegades ja en les últimes dos setmanes, sempre de nit i en un revolt. És molt perillós si un no està gaire atent, sobretot si va amb moto o amb bicicleta. Ho hem comentat amb els veïns de la zona perquè cal acabar d’una vegada amb això”. Segons Mestres, un acte vandàlic similar va ocórrer fa aproximadament un any, “però va ser només una vegada i no vam poder esbrinar-ne res. Ara és un fet constant en les últimes setmanes”.

“No sabem qui pot estar darrere d’això. Pot ser que sigui una gamberrada, però hem decidit denunciar-ho davant de Mossos i la Urbana perquè es prenguin mesures, abans que hàgim de lamentar qualsevol tipus de dany personal.”

Dos candidatures per a la nova junta del club Dos candidatures s’han presentat a les eleccions del CT Urgell que tindran lloc el 12 de novembre. Ahir s’acabava el termini de presentació i es van formalitzar les candidatures que encapçalen Blanca Nos Tomàs i Pep Pérez Xuclà. Una de les dos llistes serà la que rellevarà al capdavant de l’entitat a la junta de Ramon Mestres, que ha decidit no presentar-se a la reelecció després de complir quatre anys de mandat. El president sortint es va reunir ahir amb els dos candidats per posar-se a la seua disposició i facilitar-los informació del club.

tracking