SEGRE

Un bon Lleida no aprofita les seues ocasions i empata amb el Villarreal B (0-0)

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu ha perdut aquesta tarda l’oportunitat de tornar a la tercera plaça de la classificació en empatar a zero a casa amb el filial del Villarreal, que és el que ocupa aquesta posició. Els locals han merescut molt més i han tingut oportunitats de sobres per marcar, però el porter visitant Josele s’ha convertit en el millor del partit amb les seues intervencions. El càstig per al Lleida encara hauria pogut ser més gran si l’àrbitre no hagués anul·lat un gol als visitants en el minut 77, una decisió molt protestada pel Villarreal B.

El Lleida ha sortit a buscar el partit i ja en el minut 2 Marc Nierga ha posat a prova el porter visitant, que ha parat la pilota sense problemes. Molt més espectacular ha estat la seua parada després d’un cop de cap de Jorge Félix en el minut 11. Un minut després, el Villarreal ha tingut una oportunitat en un contraatac, i en el 19 s’ha produït una de les jugades clau del partit, quan Moustapha ha rematat al travesser i després la pilota ha semblat botar dins de la porteria. Tanmateix, l’àrbitre no ha concedit el gol en estimar que la pilota no havia superat totalment la línia de gol, entre les protestes dels locals. En el minut 28, un defensor ha salvat sota pals un xut de Nierga, en l’última gran ocasió del Lleida en el primer període.

La segona part ha començat amb una altra oportunitat de Jorge Félix que ha tornat a salvar el porter. Gerard Albadalejo ha introduït dos canvis en el minut 56, amb l’entrada de Mousa i Javi López per Joel Huertas i Iván Agudo. En el 59, el porter local Diego Rivas ha evitat el gol visitant, però poc després ha estat de nou el porter del Villarreal B el que ha protagonitzat dos grans intervencions després de trets de Nierga i Satrustegi en els minuts 61 i 64. Javi López també ha disposat d’una altra gran ocasió en el 71, i Josele ha tornat a lluir-se en el minut 73 per desviar un tret de Jorge Félix i per evitar el gol olímpic de Javi López en el consegüent córner. Però quan més estrenyia el Lleida, un error de Satrustegi en un refús de cap ha acabat amb un centre i posterior gol del Villarreal en el minut 77. Per sort, l’àrbitre l’ha anul·lat en interpretar que el jugador havia rematat amb el braç. D’aquí fins el final, el Lleida ho ha continuat intentant, amb noves ocasions per a Javi López i Bojan, però la pilota no ha volgut entrar. Així doncs, els d’Albadalejo segueixen quarts, en zona de play off d’ascens.

tracking