SEGRE

DEPORTES

Un Madrid en crisi visita avui el Tottenham anglès obligat a no fallar

El Sevilla rep l’Spartak de Moscou (20.45)

Mauricio Pochettino, entrenador del Tottenham.

Mauricio Pochettino, entrenador del Tottenham.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reial Madrid, convalescent encara del dur revés de Lliga que va patir a Girona, visita avui a la Lliga de Campions el Tottenham anglès (20.45/beIN Sports) advertit de la perillositat dels Spurs i amb l’objectiu de buscar un triomf que li asseguri el pas a vuitens. Tots dos equips arriben a aquest partit empatats a 7 punts. Per tant, no pot fallar avui si vol complir l’objectiu de quedar primer de grup i tenir així un millor encreuament.

L’equip de Zinedine Zidane arriba al partit enmig de les crítiques sobre el seu joc i l’estat de molts dels seus futbolistes. Està obligat a millorar davant dels de Mauricio Pochettino, que ja van deixar clar al Bernabéu que tenen qualitat per incomodar l’actual campió, encara que els seus últims resultats tampoc han sigut positius i estiguin pendents de Harry Kane.

El Sevilla ha expedientat cinc socis per intentar revendre abonaments i entrades per al partit d’avui

Gareth Bale és una important baixa per a Zidane, que continua sense poder comptar amb Keylor Navas, Dani Carvajal i Mateo Kovacic, i tampoc amb Raphael Varane, que va patir un nou contratemps a Girona que li impedeix tenir continuïtat en els encontres.

També juga avui el Sevilla, que rep l’Spartak de Moscou al Sánchez Pizjuán (20.45/beIN Sports) amb la intenció i la necessitat d’oblidar la dura derrota encaixada l’anterior jornada a Moscou (5-1). Està obligat a guanyar per tornar a atansar-se a la classificació per als vuitens.

D’altra banda, el Sevilla ha expedientat cinc abonats per intentar revendre abonaments, en un dels casos, i l’entrada que havien adquirit a meitat de preu, en els quatre restants, per al partit d’avui davant de l’Spartak de Moscou. Aquest expedient pot portar la suspensió de la condició d’abonat, va assenyalar el club, que va anunciar que perseguirà “amb afany qualsevol intent de revenda”. Avui hi haurà un dispositiu especial per evitar la revenda.

tracking