El Sevilla s'atansa a vuitens i es refà de la golejada a Moscou

Els andalusos se situen segons al seu grup

Gabriel Mercado intenta prendre la pilota a Dmitri Kombarov.

Gabriel Mercado intenta prendre la pilota a Dmitri Kombarov.EFE

El Sevilla va guanyar (2-1) l’Spartak i va fer un gran pas per ser a vuitens de la Lliga de Campions, en un partit sense lluïments i amb una segona meitat més disputada a l’oferir els russos una versió més ofensiva, amb la qual cosa l’equip andalús es va rescabalar del 5-1 encaixat fa dos setmanes a Moscou. Amb intensitat, el control total del centre del camp per la força de N’Zonzi i Pizarro, i bones pujades per les bandes, sobretot de Nolito i Escudero per l’esquerra, el Sevilla va superar per complet l’amagat equip rus en els primers 25 minuts. El domini andalús es va materialitzar al marcador quan semblava que començava a atenuar-se la seua empenta, a la mitja hora de joc, quan Lenglet va rematar de cap un córner de Banega i va aconseguir l’1-0. L’Spartak es va espavilar i va avisar del seu perill en dos ocasions abans del descans. A la represa, l’equip moscovita va sortir amb la consigna d’estirar les línies i el repte de variar el guió del partit i inquietar l’àrea rival. Mentrestant, els sevillistes es van esforçar a mantenir la seguretat i la concentració darrere. Però les arribades més perilloses van ser del Sevilla. Nolito ho va intentar, però el seu xut creuat va sortir fregant el pal dret de Selikhov, si bé el que no va perdonar va ser Banega, que va fer el 2-0 amb un cop amb l’esquerra des de la frontal que es va colar ajustat i a mitja altura. L’Spartak es va animar, però sense èxit ni claredat, i Ben Yedder no va poder ampliar la renda local. Això va esperonar els russos, que van escurçar distàncies al 78 per mitjà de Zé Luis, cosa que va donar emoció als últims minuts al bolcar-se en atac l’Spartak, tot i que el Sevilla va assegurar un triomf vital.