SEGRE

FUTBOL PRIMERA CATALANA

Set partits al segon entrenador del Borges

Dos a un jugador, un partit a 3 i al tècnic Joan Roca, i advertència de tancament

Una acció del partit entre el Borges i el Valls disputat diumenge passat.

Una acció del partit entre el Borges i el Valls disputat diumenge passat.EDGAR ALDANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comitè de competició de la Federació Catalana de Futbol va acordar ahir sancionar amb set partits de suspensió el segon entrenador del Borges, F.B.L., amb dos el jugador A.S., i amb un partit tres futbolistes més de l’equip, a banda de l’entrenador Joan Roca, després del que va passar al partit de diumenge passat de Primera Catalana entre l’equip de les Garrigues i el Valls i que es va acabar amb 1-1. Val a recordar que a l’esmentat partit el col·legiat Alejandro Peralta Pino va decretar sis expulsions del Borges, entre les quals els dos entrenadors, va anul·lar tres gols als lleidatans i els va xiular un penal en contra.

El Borges va presentar recurs, amb prova de vídeo inclosa, a l’assegurar que l’àrbitre va falsejar l’acta en la qual denunciava greus insults des de la grada, assegurava que se’l va tractar amb desconsideració des de la megafonia del camp i deia que li van escopir a l’entrada dels vestidors.

El comitè, que no ha atès les al·legacions del Borges i ha desestimat el vídeo i donat credibilitat a l’acta arbitral, ha advertit de clausura del terreny de joc i també que li descomptarà punts en la classificació en cas de reincidència. El Borges, que estudiarà si presenta recurs, ja ha previst tapar el túnel d’accés als vestidors.

El Borges, que va ascendir la passada temporada a Primera Catalana, està fent una bona campanya, ja que es troba classificat a la zona mitjana de la taula, és novè, amb 3 victòries, 3 empats i 2 derrotes.

Expedient al partit la Fuliola-At. Mariola de Quarta El subcomitè de competició de la Federació Catalana de Futbol va acordar ahir incoar expedient del partit del grup 21 de Quarta Catalana la Fuliola-Atlètic Mariola, que va ser suspès per l’àrbitre després de rebre un jugador local una pedrada per part d’un espectador visitant. El matx va ser suspès a poc del final amb el marcador favorable a la Fuliola per 5-3 i prèviament un jugador local havia rebut també una puntada de peu per part d’un tècnic de la banqueta rival.

tracking