HOQUEI OK LLIGA FEMENINA

Derrota del Vila-sana a Girona

Les de Jordi Capdevila van perdre un partit en el qual no van estar encertades i en què tot els va sortir malament || Malgrat que hi va haver oportunitats, no van poder capgirar els gols inicials

Una jugadora del Vila-sana en una conducció durant el partit d’ahir.

Una jugadora del Vila-sana en una conducció durant el partit d’ahir.PAU CARAZO

El Club Patí Vila-sana va caure derrotat (2-0) ahir a la pista del Girona Club Hoquei, en un partit en el qual les lleidatanes van estar desencertades en tot moment i no van saber aprofitar les ocasions que van tenir per capgirar els dos gols matiners que van aconseguir les gironines.

El partit es va posar de cara per a les locals ben aviat, ja que en el minut 7 Laura Vall va inaugurar el marcador en un penal que es va llançar dos vegades al considerar el col·legiat que el primer llançament havia sigut antireglamentari. Només 3 minuts després, en una jugada embolicada, la mateixa jugadora va aconseguir el segon gol per a les gironines. El Vila-sana va provar de reorganitzar-se i reaccionar després del gol i va disposar d’un penal a favor en el minut 15 per mirar de retallar la diferència, però Victòria Porta no va estar encertada en el llançament. No era el dia de les de Jordi Capdevila que, a més, es van quedar en inferioritat al cap de pocs minuts del descans al veure Maria Porta una targeta blava. La consegüent falta directa no la va saber transformar la golejadora del partit, Laura Vall, en el tercer del Girona.

Després del descans, el conjunt local es va cloure al seu camp i es va dedicar a especular amb el resultat. El Vila-sana va continuar amb la línia desencertada, amb precipitacions i males seleccions de jugada, i encara que va disposar de 5 o 6 ocasions clares per marcar no va aconseguir transformar-ne cap. També el Girona va tenir oportunitats per augmentar la diferència, amb dos faltes directes que Laia Castro i Celia Roure no van transformar. Al final del xoc, l’entrenador del Vila-sana, Jordi Capdevila, va reconèixer que el seu equip no va estar bé i que malgrat que hi va haver ocasions es va perdonar en excés. “Hem perdut per nosaltres mateixos”, va sentenciar.