El Montsó guanya el derbi i derrotes del Binèfar i el Tamarit

L’Atlètic Montsó va poder sobreposar-se al gol inicial del Fraga per acabar emportant-se el partit.

L’Atlètic Montsó es va emportar el derbi del Cinca davant del Fraga (2-1) en un partit en el qual tots dos contendents arribaven amb necessitat de victòries per escapar-se de la zona baixa de la classificació.

El partit va començar controlat per l’equip visitant, que abans de la mitja hora marcava el primer gol del matx per posar el 0-1 amb el qual s’arribaria al descans.

Després de la represa, el Montsó va sortir a emportar-se el duel i als 20 minuts va aconseguir empatar. Amb l’1-1 al marcador, la igualtat entre tots dos equips va protagonitzar el matx. Tant un com l’altre equip intentaven arribar a l’àrea rival, però sense arriscar en excés per no posar en perill l’important punt que suposava l’empat. Poc abans del final, el Montsó va aconseguir marcar el segon gol, que suposava la victòria local. Aquest resultat permet a l’Atlètic Montsó pujar fins a la tretzena posició, mentre que el Fraga dirigit per Miguel Rubio descendeix una posició a la taula per ocupar la dissetena posició.

Sense opció per al Binèfar Binèfar 0 - Cariñena 3 El Binèfar no va poder fer bo el punt aconseguit la jornada contra passada el Terol després de caure de forma contundent contra el Cariñena. Els de la Llitera van mantenir la igualtat durant la primera meitat, però a la segona els visitants van ser més efectius i, en qüestió de 10 minuts, van marcar tres gols sentenciant el partit i deixant sense opció de remuntada un Binèfar que suma el quart encontre sense guanyar.

Derrota del Tamarit en un mal partit Utebo 3 - Tamarit 0 Mal partit del Tamarit, que no va poder continuar amb la ratxa de victòries en la visita a Utebo, on va perdre 3-0. Els saragossans, rivals directes del Tamarit, no van marcar fins a la segona part, però el primer gol no va ser l’únic dels locals, que van aconseguir marcar-ne dos més i van sentenciar el xoc (3-0) per deixar el Tamarit sense punts, després d’haver aconseguit dos victòries seguides en les jornades anteriors.