SEGRE

Isidre Esteve seguirà sent ambaixador de Lleida

El pilot lleidatà renova el patrocini amb la Paeria

L'acte de signatura del conveni de col·laboració entre Isidre Esteve i la Paeria.

Isidre Esteve seguirà sent ambaixador de LleidaAjuntament de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros; el tinent d’alcalde i regidor Rafael Peris, i Isidre Esteve han signat aquest dimarts la renovació del conveni de col·laboració i patrocini perquè el pilot continuï sent ambaixador de la ciutat. Ros ha destacat que “l’ajuntament està molt orgullós que l'Isidre Esteve porti el nom de la ciutat arreu del món i, a més, és un esportista que tramet els valors de l’esforç, de la igualtat i que les diferències que hi ha entre les persones no són cap obstacle per competir al més alt nivell”.

Per la seva banda, Isidre Esteve ha afirmat que “per a mi és un plaer renovar la col·laboració amb Lleida perquè valoro la relació i el suport continu que he tingut amb la Paeria des del 1998. Aquest recolzament és imprescindible per continuar vinculat al món de la competició, que és la meva vida, i em motiva per disputar el Dakar 2018”.

L’acord de col·laboració entre la Paeria i els esportistes estableix que Turisme de Lleida els patrocina i ajuda en la difusió de l’activitat professional. Així mateix, el document preveu que l’esportista patrocinat és representant de la ciutat en les campanyes i esdeveniments organitzats on hi participi Turisme de Lleida, la cessió de la seva imatge per a les campanyes de comunicació i presència en els esdeveniments públics de Turisme de Lleida i la inclusió dels elements publicitaris de la ciutat en el seu equipament esportiu.

tracking