SEGRE

HOQUEI SOBRE PATINS OK LLIGA

L'ICG, amb molts dubtes

Darío Giménez segueix amb problemes i Roberto di Benedetto no es va entrenar ahir per una grip || Busca avui la quarta victòria amb un Voltregà a la baixa

Roberto di Benedetto és dubte per un procés febril.

Roberto di Benedetto és dubte per un procés febril.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de la brillant victòria en l’estrena europea a Alemanya, que el situa amb un peu i mig a la ronda següent de la Copa CERS, l’ICG Software Lleida reprèn aquesta nit (21.00) la competició domèstica rebent a l’Onze de Setembre un Voltregà vingut a menys, que arribarà amb moltes urgències. L’equip barceloní, acostumat a lluitar per les primeres posicions de la taula, només ha estat capaç de guanyar un partit i empatar-ne un altre en aquesta arrancada de Lliga, uns resultats que l’han situat a la zona baixa de la taula. Malgrat això, el tècnic llistat, Albert Folguera, no es refia dels números. “És un partit que hem d’afrontar amb molt de compte, perquè si mirem la classificació ens equivocarem. El Voltregà és un equip que sempre lluita. Va empatar l’altre dia davant del Vic, però podria haver guanyat, i va acabar perdent a Igualada quan va merèixer una mica més, així que la classificació només és estadística,” va avisar el tècnic llistat.

El duel tampoc estarà exempt de problemes per a l’ICG en forma de problemes físics. Darío Giménez continua amb els seus problemes al pubis i a la zona intercostal i el francès Roberto di Benedetto no va poder entrenar-se ahir per un procés febril. “No sé com estaran els dos, de manera que tots dos són dubte”, va apuntar Folguera, que inicialment tenia previst reservar l’argentí.

“Cal anar amb compte, perquè si mirem la classificació ens equivocarem”

“Ja tenia previst que no jugués a Alemanya, el que passa és que el partit se’ns va complicar tant que necessitava un revulsiu i va haver de jugar. Demà –avui– veurem com va el partit, però, d’entrada, la idea és que no jugui, ja que dissabte juguem un altre partit molt important contra el Noia per continuar lluitant per estar als llocs de dalt”, va afegir el tècnic del Llista, que espera que la pressió sigui un handicap per al Voltregà. “Hem de treure partit d’aquesta circumstància, que la pressió sigui per a ells i no per a nosaltres. Jugant a casa, no podem deixar escapar més punts”, va asseverar.

tracking