SEGRE

ESQUÍ DE FONS COMPETICIÓ

Lleida acapara la primera llista per a la Copa d'Europa

Deu esquiadors van a la primera concentració a Livigno

Bona part dels seleccionats ja van assistir a un primer entrenament amb l’Espanyola.

Bona part dels seleccionats ja van assistir a un primer entrenament amb l’Espanyola.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Deu fondistes lleidatans prendran part, del 12 al 19 de novembre, en la primera concentració en neu del centre de tecnificació de la Federació Catalana, que tindrà lloc a Livigno (Itàlia). És la primera preselecció de cara a formar l’equip espanyol que participarà en les dos primeres proves de la Copa d’Europa, que es disputaran a l’estació francesa de Prémanon.

La llista, formada per un total de dotze esquiadors, l’encapçalen Paula Martínez, del CENA, i Gral Sellés, de la CE Bellver, que des de la temporada passada ja estan en dinàmica d’entrenaments de la Federació Espanyola.

Completen la selecció Cesc Colell, Jaume Pueyo, Gerard Palomo i Martín Morales, tots del CEFUC de la Seu d’Urgell; les araneses Marta Mareno, del CAEI, i María Iglesias, de l’ANEC; Pol Riu, del CENA de Tuixent, i Maria Sellés, pertanyent al CE Bellver.

El grup de tecnificació s’entrenarà durant set dies per preparar un test intern del qual sortiran els sis esquiadors de les categories U18 i U20, tres nois i tres noies, que participaran en les dos primeres cites de la Copa d’Europa d’esquí de fons. Marta Moreno i Martín Morales, que són de categoria inferior, no podran accedir a aquestes places. En un altre ordre de coses, l’aranesa Lydia Iglesias, de l’ANEC, es manté una temporada més a l’equip estatal de fons amb vista a classificar-se per als Jocs Olímpics d’Hivern de Pyeongchang 2018.

tracking