SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

"Rebem el Mallorca amb les mateixes ganes que el cuer"

Gerard Albadalejo elogia el líder invicte, però l’avisa que “alguna vegada perdrà”

Les samarretes de la senyera ja són a la botiga del club.

Les samarretes de la senyera ja són a la botiga del club.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Rebem el Mallorca amb les mateixes ganes que si fos el cuer. Per a mi, suposa la mateixa motivació, encara que és cert que sempre és molt atractiu que vingui un equip així, perquè és sinònim de partit important.” D’aquesta forma es va expressar ahir a la roda de premsa el tècnic del Lleida Esportiu, Gerard Albadalejo, que no va ocultar les ganes i l’ambició que té el seu equip d’afrontar aquest partit davant del líder invicte del grup, “després d’una derrota com la de Formentera, on no vam tenir un bon dia, però que encaixem amb naturalitat i disposats a no repetir l’error”.

Albadalejo va elogiar el conjunt mallorquí. “Són molt sòlids al darrere i, encara que han estat algunes vegades a punt de perdre, gràcies a la seua experiència, han tirat endavant. Fan bons partits amb un joc vistós, però, quan cal defensar, també saben fer-ho”, va assenyalar l’entrenador blau.

Va voler deixar clar que el precedent de la Copa del Rei, l’eliminatòria de la qual van superar els lleidatans per penals, “no té res a veure amb el d’aquest diumenge, perquè en aquella ocasió era un partit de caixa o faixa i ara és la Lliga”, però va destacar la fortalesa del Lleida al Camp d’Esports. “Estem fent molt bons partits, però encara tenim gravat el partit davant del Vila-real B, en el qual malgrat el bon joc no vam poder guanyar. Això vol dir que sempre hi ha coses a millorar.” Finalment, va advertir el Mallorca. “El fet que no hagi perdut és una anècdota positiva, però tard o d’hora acabaran perdent”, va dir, mentre va animar l’afició: “Com més siguem, millor.”

Ja a la venda les samarretes de la senyera

El Lleida Esportiu començarà a comercialitzar a partir d’avui la samarreta de la senyera, que es podrà adquirir a la botiga oficial del club tots els dissabtes en l’horari de 10.00 a 13.30 h i els diumenges quan sigui dia de partit. La samarreta, que va ser denegada a l’equip aquesta temporada en dos ocasions, ha despertat una tal expectació que ja ha rebut peticions des de ciutats com Vitòria, Ferrol, València, Vila-real, l’illa de Tenerife o Lió (França).

tracking