SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Test de nivell contra el líder

El Lleida afronta avui una prova de foc amb la visita del Mallorca (12.00), invicte a la Lliga || Els d’Albadalejo defensen la plaça en ‘play-off’ davant d’un rival que li treu 12 punts

Bojan Radulovic pugna amb un jugador del Barcelona en una acció del partit d’ahir

Bojan Radulovic pugna amb un jugador del Barcelona en una acció del partit d’ahirLLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida afronta avui un test de gran nivell, que ha de superar si vol mantenir la plaça en posicions de play-off. Rep el líder de la categoria, el Mallorca (12.00), un equip que es manté invicte a la Lliga després de tretze jornades, saldades amb deu victòries i tres empats i que arriba a Lleida destacat a la primera posició, amb 8 punts d’avantatge sobre el segon classificat, l’Elx, i 12 més que el Lleida. L’equip de Gerard Albadalejo arriba a aquest partit després de perdre la passada jornada al camp del Formentera, on va trencar una ratxa positiva de sis jornades sense perdre. En les tres últimes ha sumat 2 dels 9 punts possibles.

Lleida i Mallorca, que comparteixen l’objectiu de disputar el play-off d’ascens a la Segona divisió A, ja es van enfrontar a la Copa del Rei, en una eliminatòria a partit únic que el Lleida va resoldre a favor seu per penals, al camp del Mallorca, després d’un encontre que va finalitzar 0-0. Tots dos tècnics coincideixen que aquest precedent serveix de poc davant del partit d’avui. “Això és la Lliga i aquell partit era de caixa o faixa”, va assenyalar Gerard Albadalejo en la compareixença de divendres passat. Per la seua part, Vicente Moreno, entrenador del Mallorca, va dir que “a Mallorca el Lleida va ser un equip molt defensiu i més replegat per aprofitar els nostres errors. En aquest partit vam ser molt superiors, però ells a casa juguen en camp contrari i intenten portar la iniciativa”, i va advertir que “són un bon equip”.

El Lleida va eliminar l’equip balear a la Copa, en un partit que va acabar 0-0 i es va decidir per penals

A nivell de club, al Mallorca estan molestos amb el Lleida perquè el club lleidatà no ha donat autorització perquè el matx es pogués retransmetre en directe per IB3, com era la seua intenció. L’ens autonòmic va fer un comunicat en el qual assenyala que el Lleida “no ha autoritzat la retransmissió del partit”.

El Lleida, que compta amb la baixa per lesió d’Oliveros i Noel i el dubte de Trilles, podria sortir al terreny de joc amb l’onze inicial següent: Diego Rivas; Aitor Núñez, Andriu, Satrustegi, Pumar; Mostapha, Valiente, Mousa; Javi López, Jorge Félix, i, com a jugador més en punta, Marc Nierga.

El Juvenil A del Lleida va perdre ahir per 2-4 davant del Barcelona, líder de la Divisió d’Honor Juvenil. L’equip blaugrana es va avançar per 0-3 a la primera part, de manera que semblava que tenia encarrilat el partit, però dos gols de Bojan Radulovic a la segona meitat van deixar el marcador en un ajustat 2-3 i el Barça va haver d’anar a totes per doblegar els lleidatans. El Barça va sentenciar el matx amb el 2-4 de Monchu al minut 75, al qual ja no va respondre el Lleida.

El Mallorca ha guanyat en 6 de les 12 visites a Lleida El Mallorca ha estat, històricament, un rival poc propici per al Lleida. A pesar que el Lleida Esportiu encara no s’ha enfrontat fins avui al conjunt balear al Camp d’Esports, sí que ho va fer la UE Lleida en dotze ocasions, de les quals només va aconseguir guanyar en tres, les temporades 1948-49 a Tercera (2-1), la 1980-81 a Segona B (3-2) i la 1994-95 a Segona A (1-0). Dels altres nou enfrontaments, tres van ser empats, les temporades 1977-78 (0-0), 1992-93 (2-2) i 1996-97 (1-1). Els sis restants, és a dir, la meitat dels enfrontaments al Camp d’Esports, van acabar amb victòria del Mallorca, els anys 1943-44 (2-4), 1966-67 (0-1), 1975-76 (0-2), 1976-77 (1-2), 1988-89 (0-1) i 1995-96 (1-2). Feia 21 anys que el Mallorca no visitava el Camp d’Esports.

tracking