SEGRE

DEPORTES_LUNES

"Això del gol va per ratxes"

Albadalejo treu ferro a la mala ratxa de resultats que travessa l’equip i està convençut que la situació canviarà || Més que preocupat, diu que està “ocupat” a fer que les coses millorin

Andriu pugna amb un jugador del Mallorca, en una acció del duel d’ahir davant del líder.

Andriu pugna amb un jugador del Mallorca, en una acció del duel d’ahir davant del líder.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Gerard Albadalejo, tècnic del Lleida, no es va mostrar preocupat pel fet que el Lleida només hagi sumat dos dels últims dotze punts possibles i que faci tres partits que no veu la porteria contrària i no manté la pròpia a zero. “El futbol es mou per ratxes i la nostra canviarà. Estem en els mateixos paràmetres estadístics que la majoria dels equips de la categoria. O sigui que, més que preocupat, estic ocupat a aconseguir revertir la situació. Ja sé que vosaltres –referint-se als mitjans de comunicació presents a la sala de premsa– viviu el dia a dia a base de mirar els resultats i la classificació, però sempre he dit que s’ha d’anar pas a pas, partit a partit, per veure al final on som. De manera que no estar ara en play-off no és una cosa determinant. Hem d’anar a València, recuperar sensacions, perquè l’actitud de l’equip segueix sent immillorable, i intentar guanyar.”

Sobre el xoc contra el Mallorca, va comentar que “era un partit de màxima exigència, davant del líder imbatut, que només ha encaixat cinc gols en el que va de competició i només un en els desplaçaments. I la veritat és que ha demostrat que és un molt bon equip. Nosaltres hem jugat més bé el primer temps i potser hem merescut arribar 0-0 al descans, però ens han marcat un gol en el tram final i això ha influït en el partit, perquè ja no juguem amb paciència i ens exigim remuntar, com va succeir amb el Cornellà. Després del descans, el Mallorca ha aguantat molt bé al darrere i ha sabut treure molt profit del contraatac amb el 0-2, a pesar que nosaltres hem continuat lluitant pel partit fins a l’últim segon del temps afegit”.

“A Segona B s’ha d’anar pas a pas” Vicente Moreno, l’entrenador del Mallorca, va destacar a la sala de premsa del Camp d’Esports que “ha estat una victòria treballada i, alhora, molt important, i hem demostrat en el segon temps que sabem fer les coses molt millor del que les hem fet en el primer”. Sobre el futur, el tècnic de l’equip balear va afegir que “això és la Segona B i s’ha d’anar sempre pas a pas”.

"Això del gol va per ratxes"

tracking