SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida busca un davanter per reforçar la plantilla

La Supercopa del Camp d’Esports entre Barça i Espanyol es trasllada al març

Andreu Subies va presidir la reunió amb Barça i Espanyol en la qual es va acordar el canvi de data.

Andreu Subies va presidir la reunió amb Barça i Espanyol en la qual es va acordar el canvi de data.FCF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’evidència de la falta de gol que pateix el Lleida ha portat la directiva de l’entitat blava a intensificar les gestions per a la contractació d’un jugador de caràcter ofensiu, que pugui reforçar la plantilla el que queda de temporada. En aquest sentit, ja s’han activat un parell de gestions per incorporar un jugador. El Lleida no necessita esperar que s’obri el mercat d’hivern, ja que té una fitxa lliure que, això sí, ha de cobrir-se amb un futbolista que tingui fitxa professional i que es trobi sense equip. La idea del club és que el jugador finalment elegit pugui incorporar-se a l’equip com més aviat millor perquè l’adaptació sigui més ràpida.

D’altra banda, després de la reunió que van mantenir ahir representants del FC Barcelona i del RCD Espanyol amb el president de la Federació Catalana de Futbol (FCF), el lleidatà Andreu Subies, es va acordar que el partit de la Supercopa de Catalunya, que havia de disputar-se el 13 de desembre vinent al Camp d’Esports de Lleida, es traslladi al mes de març. La nova data d’aquest enfrontament serà el dia 7 o el 14 de març. Totes les parts van ratificar, en aquesta reunió, que l’escenari del partit sigui el Camp d’Esports.

La causa del canvi és que després de conèixer-se les dates dels partits entre Espanyol i Girona (11 de desembre) i Cadis-Barcelona B (15 de desembre), la data inicialment elegida ja no anava bé a cap dels dos equips. La data definitiva s’acordarà una vegada conegut el sorteig de la Lliga de Campions del mes de desembre vinent. La Paeria va anunciar ahir que tots els jugadors del futbol base de la província tindran l’entrada de franc.

El PDeCAT demana 4 medalles El grup municipal del PDeCAT ha sol·licitat a la corporació municipal que concedeixi la Medalla de la Paeria, a títol pòstum, a quatre personalitats de l’esport morts en aquests darrers mesos. Els reconeixements serien per als exjugadors de la UE Lleida Antoni Palau i Antonio Ñaca Llorente; l’exjugador i extrenador de la UE Lleida i extècnic del Lleida Esportiu Emili Vicente, i l’expresident de l’Atlètic Segre Ramon Farrús.

tracking