SEGRE

EL MILLOREL PITJOR

El Lleida B no passa de l’empat

Els jugadors d’Ismael Mariani van ser superiors i es van avançar a la primera meitat || A la segona part, el Vila-seca va aconseguir un empat que deixa els lleidatans vuitens a la classificació

Un jugador del Lleida Esportiu B pugna amb la pilota davant d’un del Vila-seca sota l’atenta mirada de l’assistent arbitral.

Un jugador del Lleida Esportiu B pugna amb la pilota davant d’un del Vila-seca sota l’atenta mirada de l’assistent arbitral.ÓSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu B va tornar a fallar davant de l’afició i només va sumar un punt en la visita d’un Vila-seca que ocupa plaça de descens. Els locals, que van anar de més a menys, es van avançar i van tenir ocasions per ampliar l’avantatge abans del descans, però a la segona meitat no van trobar la porteria contrària, es van veure superats en alguns moments i van acabar donant per bo l’empat (1-1).

El matx va començar amb un monòleg del Lleida B, que una vegada més va mostrar del que és capaç amb la pilota als peus. Els pupils d’Ismael Mariani són un dels millors equips amb la pilota controlada de la categoria i ahir ho van tornar a mostrar davant d’un Vila-seca que a la primera part es va veure clarament superat. La bona sortida dels locals va donar els seus fruits en el minut 12 amb l’1-0 obra de Pau al culminar una jugada d’estratègia.

Després del gol, el Lleida B va continuar dominant el duel davant d’un Vila-seca que no va inquietar durant tota la primera meitat. Semblava que el Lleida B tancaria el partit però el segon gol no va arribar i la segona part va canviar el panorama per complet.

En els primers minuts de la represa, el Vila-seca va crear més perill que en tota la primera part. El Lleida B s’havia descompost en una d’aquestes males sortides després del descans que tants punts li està costant. Mariani s’esgargamellava a la banda i va començar a moure la banqueta. Però el seu equip no va reaccionar i aviat va encaixar l’empat. Amb l’1-1 als locals els van entrar les presses. Faltaven més de 20 minuts però els blaus se’n van anar en bloc a buscar el gol de la victòria. I gairebé els costa un disgust. El Vila-seca va començar a agradar-se i crear perill als ràpids contraatacs que possibilitaven els errors locals. Al final, es va témer per la derrota i l’empat va ser un mal menor. El Lleida B es manté vuitè a la classificació però amb la sensació que podria estar molt més amunt. De fet, amb el nivell que exhibeixen lluny de casa, els lleidatans podrien optar al liderat si haguessin sigut més regulars davant de la seua afició.

Quant al partit, Mariani va dir que “a la primera part hem estat molt superiors, ens hem avançat i semblava que el partit ja era nostre. Però després del descans, ens han igualat al marcador i ens han entrat les presses. Llavors hem buscat la victòria amb més cor que cap i encara podríem haver perdut si haguessin aprofitat alguna contra”. Amb referència al seu equip, Mariani va dir que “ara mateix som capaços del millor i del pitjor. Ens costa mantenir la regularitat i no estem tranquils”.

tracking