SEGRE

DEPORTES_LUNES

Recorren per Piqué

El Barça presentarà al·legacions a les targetes que van veure el central, perquè pugui jugar a València, i Luis Suárez || Sergio Ramos té una fractura nasal

Gerard Piqué, en una acció dissabte davant del Leganés.

Gerard Piqué, en una acció dissabte davant del Leganés.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona va comunicar ahir que presentarà al·legacions davant del Comitè de Competició per les targetes grogues que van veure Gerard Piqué i Luis Suárez en el partit de dissabte passat a Leganés. En el cas del central, la groga que li va mostrar Undiano Mallenco implica sanció de cara a la jornada vinent davant del València a Mestalla.

Tenint en compte que el tècnic blaugrana Ernesto Valverde només podria comptar amb els dos centrals disponibles (Umtiti i Vermaelen) per enfrontar-se al València, el club blaugrana vol esgotar les opcions per poder comptar amb Piqué a Mestalla. El mateix Valverde, en la roda de premsa posterior al xoc de Leganés, va reconèixer que “era falta” però també es va queixar que “la groga crec que és excessiva”. Piqué va veure la groga en el minut 29 després d’un forceig amb Amrabat fora de l’àrea del Barça. La visita a València és complicada ja que ara mateix l’equip que entrena Marcelino García Toral, que va ser expulsat ahir al camp de l’Espanyol, és l’únic que segueix de prop el rastre dels blaugranes a quatre punts de distància. Un triomf xe els deixaria només a un punt dels de Valverde, que aquest dimecres visiten la Juventus a la Champions.

D’altra banda, una de les imatges del derbi madrileny d’aquest dissabte va ser, sens dubte, la de Sergio Ramos sagnant de forma abundant després de rebre una puntada de peu a la cara de Lucas Hernández. El central de Camas es va sotmetre ahir a proves mèdiques que van revelar que té fracturat l’os del nas. El comunicat mèdic no avança el temps de recuperació ni els següents passos que seguirà el capità del Reial Madrid, que podria continuar jugant amb una protecció a la cara o passar pel quiròfan i perdre’s diversos partits. Ramos va voler llançar un missatge de tranquil·litat a través de Twitter. “Tornaria a sagnar una i mil vegades més per aquest escut i aquesta samarreta. Gràcies a tots per l’afecte i suport. Ben aviat tornaré”, va publicar ahir. Després de l’empat sense gols contra l’Atlètic, l’equip merengue ja es troba a 10 punts del líder Barça, quan amb prou feines han transcorregut 12 jornades. Davant d’aquesta situació, el club blanc ja ha contactat amb un possible relleu del tècnic francès. Es tracta de l’actual seleccionador d’Alemanya, Joaquim Löw, segons assegura el portal digital donbalón.com.

tracking