SEGRE

LEB OR ACTEL FORÇA LLEIDA - ARABERRI

“Tot l'equip ha tingut la fortalesa mental necessària”

Comenge va destacar que els seus jugadors mai es van rendir || Valora el suport dels aficionats

Jarred Ogungbemi-Jackson demana a un company que es mogui mentre és defensat per Kedar Edwards, que va estar molt discret amb l’Araberri.

Jarred Ogungbemi-Jackson demana a un company que es mogui mentre és defensat per Kedar Edwards, que va estar molt discret amb l’Araberri.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Borja Comenge, tècnic de l’Actel Força Lleida, va destacar després de la victòria davant l’Araberri que la clau del partit va ser la fortalesa mental dels seus jugadors quan les coses no anaven bé, amb el rival 16 punts a dalt en el tercer quart. “És el que més m’ha agradat del partit. Tot l’equip, sense cap excepció, ha tingut la fortalesa mental necessària per aixecar una situació complicada. Veure’ns 16 punts a sota i no ensorrar-nos té molt de mèrit, venint d’on veníem”, va assenyalar.

A més, l’entrenador lleidatà va destacar que va ser un partit “de moltes emocions” en el qual finalment es van emportar el premi del triomf. “L’actuació estel·lar de Mitrovic a la primera meitat ha marcat el partit, perquè hem anat a remolc durant més de trenta minuts. Crec que algun rècord deu haver batut. No podíem parar-lo. No podia demanar res més a Sutina. Després hem anat trobant solucions, però quan veus que al principi de la segona meitat vas 16 a sota, mires el cos tècnic i esperes que no aparegui cap jugador més com Mitrovic.”

“Hi ha hagut un moment de tempesta, però hem tingut bon ritme anotador i a l’últim quart ens ha entrat tot, una cosa que tampoc és habitual en nosaltres”, va afegir.

Finalment, Comenge va voler destacar el paper de l’afició del Barris Nord. “A mi m’agrada valorar les aficions quan les coses no van bé. I la nostra ha mantingut la calma, ha continuat animant quan estàvem malament. El seu suport incondicional ens ha ajudat i espero que aquesta victòria empenyi molta més gent a venir al Barris Nord a veure els partits, perquè a més significarà que estem fent les coses bé”, va concloure el tècnic lleidatà.

tracking