SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Entrades personalitzades a la Copa per evitar revenda

El Lleida limitarà el nombre de localitats a adquirir en la venda anticipada

Com davant de la Reial Societat, el Gol Sud estarà reservat el dia 3 a la Copa per a l’afició visitant.

Com davant de la Reial Societat, el Gol Sud estarà reservat el dia 3 a la Copa per a l’afició visitant.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida prendrà mesures en el partit de la Copa del Rei del 3 de gener davant de l’Atlètic de Madrid per evitar que hi pugui haver revenda i, d’aquesta manera, que no es repeteixi la situació que es va viure el dia 26 d’octubre, davant de la Reial Societat, quan no es van utilitzar unes 1.800 localitats que s’havien comprat en la campanya de venda anticipada. Amb aquest propòsit, el club té previst que les entrades estiguin personalitzades i que siguin nominals, mentre que limitarà també el nombre d’entrades que podran adquirir els abonats. Davant la Reial Societat, durant la campanya de venda anticipada, aquests podien adquirir tantes entrades com volguessin, cosa que ara no serà possible. El club també continua estrenyent el setge sobre les persones que, presumptament, haurien comprat grans paquets d’entrades amb la intenció de revendre-les. Les sospites se centren en poc més d’uns vins abonats, tots de fora de Lleida, que s’havien fet socis del club únicament per a aquest propòsit. Pel que fa al preu de les entrades per al partit del Camp d’Esports, el club té previst donar-los a conèixer dimecres o dijous, una vegada hagin acordat amb l’Atlètic de Madrid el que costaran les localitats per als socis dels dos clubs que es desplacin, que serà el mateix als dos estadis. A més a més, els socis de cada entitat esportiva només podran comprar entrades als seus respectius clubs per als partits en els quals actuïn com a visitants.

El que ja ha decidit el Lleida és que no posarà entrades a la venda per a la zona de Gol Sud, que té una capacitat per a 975 espectadors. El motiu és que aquesta part de l’estadi es reservarà per als aficionats de l’Atlètic de Madrid. De moment, des del club madrileny, s’ha fet una prereserva d’entre 350 i 400 localitats, que podrien ser més. El Lleida, per la seua part, té en aquesta zona uns cent vint-i-cinc abonats que, en principi, podran utilitzar en aquest partit el seu seient habitual. Si la demanda d’entrades des de Madrid es disparés i fos necessari utilitzar tot el Gol Sud, serien resituats en altres zones del Camp d’Esports.

D’altra banda, la derrota a Olot, que suposa el vuitè partit consecutiu del Lleida sense guanyar, ha reactivat la necessitat de fitxar reforços durant el mercat d’hivern. Els mals resultats han provocat inquietud en la directiva.

tracking