SEGRE

HOQUEI SOBRE PATINS OK LLIGA

L'ICG Lleida més efectiu

Giménez és líder en assistències i Roberto di Benedetto, el sisè màxim golejador de la Lliga || L’Igualada guanya a Reus i ajorna la classificació copera

Darío Giménez és el millor assistent de la competició.

Darío Giménez és el millor assistent de la competició.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICG Software Lleida està completant una de les millors temporades de la història. Malgrat que ahir no va poder certificar matemàticament la classificació per a la Copa del Rei de Lloret de Mar, després que l’Igualada guanyés de forma sorprenent a la pista del Reus Deportiu (4-6), els homes d’Albert Folguera ocupen la cinquena posició de l’OK Lliga i alguns d’ells figuren en algunes de les classificacions individuals.

És el cas de Darío Giménez, que és el jugador que més assistències ha donat fins ara a la Lliga, un total de sis, empatat amb el barcelonista Pau Bargalló, i dos més que Xavier Rovira i Marcos Blanque, tots dos del Caldes, i que el també blaugrana Marc Gual. En efectivitat de faltes directes, el quadre llistat té dos jugadors situats al Top 8. César Candanedo és el líder a l’haver marcat l’única que fins ara ha llançat, mentre que Jordi Xixi Creus figura al vuitè lloc al transformar la meitat de les que ha intentat (2 de 4). No obstant, el jugador llistat que més faltes ha llançat fins a la data és Darío Giménez amb 9, de les quals només n’ha aprofitat 3, amb un 33 per cent d’efectivitat. A nivell col·lectiu, és el tercer equip que més faltes anota, 1,3 per partit, només superat per Reus i Noia, mentre que és el segon que més en rep, amb gairebé dotze per partit, si bé en comet nou de mitjana.

Candanedo i Creus figuren al Top 8 en percentatge de faltes directes, amb Giménez quinzè

En el rànquing de golejadors, l’ICG Lleida té cinc jugadors entre el Top 10. El més efectiu és l’italià Roberto di Benedetto, que ja ha marcat onze gols, quatre dels quals en un mateix partit, el de la remuntada davant el Vendrell (6-6) a l’Onze de Setembre. Per la seua part, Xixi Creus, Andreu Tomàs i Darío Giménez comparteixen la vuitena posició del rànquing amb nou dianes, només una més que César Candanedo. Números que situen l’ICG com el quart equip més golejador de l’OK Lliga, i l’onzè que menys gols ha rebut.

El conjunt d’Albert Folguera acomiadarà l’any aquest dissabte rebent a l’estadi Onze de Setembre el Liceo, líder de la categoria, davant del qual podria certificar el seu bitllet coper sempre que puntuï. En cas de derrota, els llistats necessitarien que l’Igualada no guanyés l’Alcoi.

tracking